iki tane başlık açılmış bari buraya da eklim bişiler
Nice YıLLara Sudenaz!
|
DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SUDECİMMİYİKİ DOGDUNN YÜREGİNDEN VE YÜÜZNDEN MUTLULUKLAR EKSİLMESİNNNN NİCE SENELEREEE
Hic Bir Zaman HanimEfendi Kisiliginden Ödün Vermemen Dilegiyle Saglık mutluluk Ve Huzur Dolu Nice Yıllara...
Bu Pastayida Süleyman Yapmis Sana..Ben Begenmedim Ama Olsun Boyle Günler Pastasiz Olmuyor 365 sayfalık bir öykü daha başlıyor, Her güne bir yaprak sakla, Her yaprağa bir öykü sığdır mutluluk de adına. NICE GUZEL OYKULER SENIN OLSUN. IYI KI DOGDUN NICE YILLARA... DamLLammmm Canim beninimmmmmmmm Doğum Günün KutLu oLsun.... Her zaman Hersey gönlünce Olsun.. [b] [/b] NiCeee NiCeeee MuTLu YiLLaraa Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler.. Doğum Günün KutLuoLsun SeKerrrr Sudenaz!
08-03-2007, Saat: 07:21 PM <
Doğum günün kutlu olsun canım...
Sevdiklerinle ve seni sevenlerle birlikte nice mutlu senelere...
nice mutlu senelere sudenasım
bir ömür bıyu mutluluklar dilerim..
[INDENT][INDENT][INDENT]Su gibisin içimize akan
Umutlarınla hayata bağlayan Dostluğun dillere destan Elde olmayıp gönüllerde olan Mutluluğun bizlere ikram canım doğum günün bitmeden bişeyler eklemek istedim.iyiki doğdunmiley17: [/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Dogum Gunun Kutlu Olsun SUDENAZ ... NICE YILLARA ..HAYATININ HER GÜNÜ BUGÜN GİBİ OLSUN ...
lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hic Bir Zaman HanimEfendi Kisiliginden Ödün Vermemen Dilegiyle Saglık mutluluk Ve Huzur Dolu Nice Yıllara...cok tatlısın ya cok saol cok güzel:kımartıosun yaws |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
MaSaL YüzLü Nice MutLu YıLLaRa... | €BeRimSin | 40 | 3,196 |
04-14-2022, Saat: 12:07 AM Son Yorum: wildfang |
|
Nice yıllara TutkuM | Xesar | 0 | 793 |
04-10-2014, Saat: 10:27 AM Son Yorum: Xesar |
|
Nice Yıllara # Pè®iM§ii # | Xesar | 2 | 628 |
03-14-2014, Saat: 01:20 PM Son Yorum: acemhe |