sen suss özcan senin yazdigina gördük
GS avatarlari s?perler....
|
gurbetci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sari yazilari g?rd?m woow yani bir emege b?le saygi duyurlur cok kirildim cok iiide ben ???? ne kadar i?ren? avatarlar dedim ne kadar i?ren? avatar? koyan ki?i demedim saol gene de bea hepimiz karde?iz bu kavga ne die ?AMP?YON FENERBAH?E w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iiide ben ???? ne kadar i?ren? avatarlar dedim ne kadar i?ren? avatar? koyan ki?i demedim saol gene de bea hepimiz karde?iz bu kavga ne die olsun banada hakarettir... galatasaray dururken fener ne diyeee SAMPIYON galatasaray PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm apla sustum..kusura bakma :pbu gs icin s?ledigini geri almak oluyor demi tebrik ederim seni biliyodum bi g?n seninde dogru yolu bulcagni
yooo..senin lafına karşılık vermemek oluo yoksa ölümüne anti-gs,ölümden de öte anti-fb
neyse hakketten uraşmış koymuş ora bi fb li olarak emeğe saygı gösterip teşekkür ediom. ama bi tanesini bile kullanmam o avatarların
PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yooo..senin laf?na kar??l?k vermemek oluo yoksa ?l?m?ne anti-gs,?l?mden de ?te anti-fbheuheu w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı: neyse hakketten ura?m?? koymu? ora bi fb li olarak eme?e sayg? g?sterip te?ekk?r ediom. ama bi tanesini bile kullanmam o avatarlar?nsagol aman kullanma cokta ihiyacti piss fbli |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
AŞK ^;^ avatarlari | roket55 | 7 | 965 |
04-14-2022, Saat: 05:43 PM Son Yorum: wildfang |
|
HAYVAN Avatarları** | roket55 | 3 | 598 |
04-14-2022, Saat: 05:40 PM Son Yorum: wildfang |
|
:)bebek avatarları:) | roket55 | 2 | 870 |
04-13-2022, Saat: 09:58 PM Son Yorum: wildfang |