canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee senin haftasonun daha keyifliymiş valla
eh biraz oyle di ama
ayaklarım çok kötü acıyor
midye kesmiş hep
yürüyemiyorum bile:hihimiley17:
Canı Sıkılanlar
|
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee senin haftasonun daha keyifliymiş valla eh biraz oyle di ama ayaklarım çok kötü acıyor midye kesmiş hep yürüyemiyorum bile:hihimiley17: HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arımıyorsa acıyor demek 1 tne varr bşka yokkkkkk lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:1 tne varr bşka yokkkkkk iyi fazla yokmuş HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi fazla yokmuş sallla bunlari ne klp bi kiiii dikişmikişde bahaneeee lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sallla bunlari ne klp bi kiiii dikişmikişde bahaneeee niye sende kalp denen bir şey yok galiba neyse bırak kalbi falan eee daha nasılsın HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye sende kalp denen bir şey yok galiba hastaaaaaa yimmmmmmmmmmmmmmmmmm lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hastaaaaaa yimmmmmmmmmmmmmmmmmm neeee hastamısın bu yaz ortasında o zaman allah acil şifalar versin geçmiş olsun HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neeee hastamısın nezle oldum ya offfffffffffffffffffff bn bi yemek yiyim byyyyyy yemek istersen buyurrrrr lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nezle oldum ya offfffffffffffffffffff bn bi yemek yiyim byyyyyy yemek istersen buyurrrrr yok ben yedim sana afiyet olsun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|