kaLpSizgirL inanma ße߀q ßunLAra kıSkanıoLar CariSmamı
Âh be.
taze üyeyim :)
|
kaLpSizgirL inanma ße߀q ßunLAra kıSkanıoLar CariSmamı
Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:߀n mi Sapıqım aSıL Sapık SizSiniZ geLen kıSLAra aSıLan ßen miyim biri çıksında bana gecelerin efendisi ö.m attı desin kellemi kesicemmmm ama sseni sölersemmm emin ol bütün form adresini almak için bana para teklif ederlerr beeee nediyonn sennnnn.....:hihi:hihi:hihi
Valla bak pcko şimdiden kızlara asılmaya başladı aman kalpsizgirl bu haşin erkekten uzak dur bizden sölemesi...Bu kadar kişinin bi bildiği vardır dimi
bütün forum kızları artık bu çocuktan yaka silkti şimdi sıra erkeklere çatmaya geldi GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biri çıksında bana gecelerin efendisi ö.m attı desin kellemi kesicemmmmßana attın ö.m ahhaha hade yaLan de Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaLpSizgirL inanma ße߀q ßunLAra kıSkanıoLar CariSmamı sapık sın işte niye inkar ediyonmkineee tasecikk sırf paylaşım ve dostluk adına gelen birgenç kısımıza söledigin şeylere bak bee utan utann yaşından başındannn bebek benim ol nedir bu konuşmalaryaa ayıp hey adminlerim modların ilgilenin şu sapıkla yaaaa bir geçn kısın hayaliyle oynuyorr bu sapıkkkk.....:yikildim::yikildim::yikildim: CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Valla bak pcko şimdiden kızlara asılmaya başladı aman kalpsizgirl bu haşin erkekten uzak dur bizden sölemesi...Bu kadar kişinin bi bildiği vardır dimiwaLa ßiLa kıSkanıoLar CariSmamı kaLpSizgirL ßiZ SenLe daa Sakin ßi yerde konu$Sak ha? ne derSin ße߀q Âh be.
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sapık sın işte niye inkar ediyonmkineee tasecikkßen kimSeyLen oynanam dımam mı SadeCe ßiaS çapkın oLduumu SöLerLer hepSi ßu Âh be.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yeni üyeyim:( | angel16 | 15 | 802 |
04-29-2008, Saat: 09:20 PM Son Yorum: angel16 |
|
Merhaba Ben Burcu Yeni Üyeyim.. | !!burju!! | 26 | 1,167 |
01-21-2008, Saat: 11:09 PM Son Yorum: chatlaq |
|
ben yeni üyeyim :) | asigenc83 | 18 | 654 |