canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşgeldin Taze Duygusuz
canatım bi yılmas abinnin yanına git bi meşe kapta gel
biz yakaladık sapıgı sende bir iki vurursun gündüüsleri içinnnn.......:yikildim::yikildim:
taze üyeyim :)
|
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşgeldin Taze Duygusuz canatım bi yılmas abinnin yanına git bi meşe kapta gel biz yakaladık sapıgı sende bir iki vurursun gündüüsleri içinnnn.......:yikildim::yikildim: kalpsizgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha falla mı cittisinis mi?Sen ßana inan ße߀q ßırak onLarı Âh be.
08-11-2007, Saat: 12:51 PM <
güselim sen önce bebekli mebekli konuşmaları kaldır aradan sonra konuşmak iste ok? yanlış anlama ben sevgilime bile böle konuşturtmadım çünkü sevmiyorum bana göre sapıkça oluyo
tebiyesizz üç kagıçıı bşide yalan sölüyon utanmadannn
dimii bak kalpsi bunla beraber olan kısların ikis bakır köyde biri yozgatta kendi köyünde diger ikisi de tahtalı köyde bu sapık yüsünden.........
kalpsiz sakın bu fırsat düşkününü dinleme :yikildim::yikildim::yikildim:
seni tenha biyerlere götüreyim gel şeker vercem dese bile sakın inanma....Öyle çok kızı kandırdı burada forumda kız kalmadı baksana:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: bi kurtulamadık bu sapık ruhlu adamdan ya
:yikildim:
kalpsizgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güselim sen önce bebekli mebekli konuşmaları kaldır aradan sonra konuşmak iste ok? yanlış anlama ben sevgilime bile böle konuşturtmadım çünkü sevmiyorum bana göre sapıkça oluyo haklısınn yaa valala bende ne samn anlıcanda kıscan diyodumm yaa hele şşükür beeeee kalpsizz....... :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
yhaw dımam dımam peS ettim Sert kayaya çarptık aZ daha ıSrar ederSem kıZ heLak etCek ßeni ßurda
Âh be.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yeni üyeyim:( | angel16 | 15 | 797 |
04-29-2008, Saat: 09:20 PM Son Yorum: angel16 |
|
Merhaba Ben Burcu Yeni Üyeyim.. | !!burju!! | 26 | 1,156 |
01-21-2008, Saat: 11:09 PM Son Yorum: chatlaq |
|