GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya kalpsiz gülmeyaaa ya bisi bulamasaydın burdaaya ama gülmemek elde deil napayım ondan mı korcam bea asıl o girmesin ben burdaykan miley17::yikildim::kop::tey:
işte osaman herşey için çok geç kalıncaktı sen
iyiysi bize dua et forma girerkende bise bakmadan girme
hele bu sapık burdayken hiç girme.....:yikildim::yikildim:
taze üyeyim :)
|
08-11-2007, Saat: 01:15 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam arkadaşlar yeter artıkSaoL aßiCim ߀a Chok yardımCı oLdun Âh be.
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ahanda diğer sapık suç ortağı geldi PCKOPAT VE CANAT... bu ikisi azılı bir çete haberiniz olsun dikkat edin kız erkek dinlemiyor valla bunlar ya pcko seninle anlaşmamışmıydık hani ben perde arkasında kaalacaktım kimse beni bilmeyecekti ne çabuk öttün seninle sapıklık yapılmaz valla kalpsizgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ama gülmemek elde deil napayım ondan mı korcam bea asıl o girmesin ben burdaykan miley17::yikildim::kop::tey: kalpsiz canım hoşgeldin nasılsın bakalım gazoz var içermisin :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
€rCan aßi SuLanma kıZa Sende hemen ka$ göZ araSında:yikildim:
Âh be.
08-11-2007, Saat: 01:19 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kalpsiz canım hoşgeldin nasılsın bakalım gazoz var içermisingazuz mu yuk ben almıyam size afiyet ossun :yikildim::kop: PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:€rCan aßi SuLanma kıZa Sende hemen ka$ göZ araSında:yikildim: çaktırma ortak şşşşşşşşşş
he Annadıııııım.... dımam dımam ßen kapıda duruom ßiri geLirSe haßer werrim
Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he Annadıııııım.... dımam dımam ßen kapıda duruom ßiri geLirSe haßer werrim heh şöle hadi bakalım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yeni üyeyim:( | angel16 | 15 | 797 |
04-29-2008, Saat: 09:20 PM Son Yorum: angel16 |
|
Merhaba Ben Burcu Yeni Üyeyim.. | !!burju!! | 26 | 1,166 |
01-21-2008, Saat: 11:09 PM Son Yorum: chatlaq |
|
ben yeni üyeyim :) | asigenc83 | 18 | 652 |
09-30-2007, Saat: 11:40 PM Son Yorum: asigenc83 |