Cvp Vermesseniz Gidecem Kolayi Da Getürmeyecem Ha ?????
taze üyeyim :)
|
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:önümde valla billa yarım ekmek döner varrrahhahah oRuCumkine:d rekLam gißi oLdu ßea:S Âh be.
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:içimden bi ses kalk wc ye gitt diyor..... :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: kaLpsizgirL bak sakın bu pcko'nun yaLanLarına kanıp da aÄžına düŞme tamam mııı Sonra aŞk aCısı ÇekiioSun öÄžrendiÄžin aCı ßi GerÇekLee :yikildim: ßeLki Sen öÄžrenmiŞindir aama Sakın ßuna takıLma tamam mı yiNede heM ßak SewqiLisi dee warmış pckooo awucunu yaLarSıııııNn :kop:
sız cosmussunuz lem atılla abı benı unttunuz pc ko sıst gecen gecekı kzı senı soruyo nerde pc kom dıyo D.d..D.d..D..DD::d..D.d..d
sen_ben Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bak Cvp Verceniz Mi Ver Miceniz Mi kal tabiki melek git diyen mi oldu sana muhabbet ediyoruz şurda nerde kaldı pcko ablanın gazozu hadii amaaaaaaaa
NOLDU PCKoPAT İSTEMİYORSANIZ BYES İSTİYORSANIZ KALABİLİRİM KORKMAYIN ERKEK MUHABBETİN DEN DE AZICIK TA OLSA ANLARIM SİZ BİLİRSİNİZ YANİ
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sız cosmussunuz lem atılla abı benı unttunuz pc ko sıst gecen gecekı kzı senı soruyo nerde pc kom dıyo D.d..D.d..D..DD::d..D.d..d aa o da wardı dimiii :yikildim: Sen naaptın pCko yaa dıŞ üLkeLere açıLmayı pLanLıoSun Mu ?
€rkek muhaßßeti mi:yikildim: kaL aßLaCım kaL ßea
Âh be.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yeni üyeyim:( | angel16 | 15 | 797 |
04-29-2008, Saat: 09:20 PM Son Yorum: angel16 |
|
Merhaba Ben Burcu Yeni Üyeyim.. | !!burju!! | 26 | 1,166 |
01-21-2008, Saat: 11:09 PM Son Yorum: chatlaq |