hakkatten ya nereye baklıyorsunuz siz öyle melül melül
kıskananlar çatlasın :)))
|
pckopat şekerim kötü söz olarak demedim canım sevdiğimden dedim )) aşkımın gs önündeki resimlerini bırakmasaydınız keşke ya
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağol ademim bak ben bu resimleri görmemiştim yuh be kanka beni yerindibine sokcam diye girmedigin kılık yok be pis bakkal niyasii canat... ulan abdestimizi de aldık öyle girdik aha inanmıyosan bak nan....
ben sizler için resim çektirdimmm o pis yerde
yoksa hiçbir kuvvet beni orada resim çektirtemesdii siz kardeşlerimin canlarıı sagolsunn bizim bjk aşkımız ta derinlerde kardeşler allahın izniyle bişi olmass bizeee..... allah affetmez bizi çok günah aldık. tüm çarşı cahenneme kombine aldık..... üstümdeki siyah tişörtüm gelmeyenlere sitemimdi beyazımda gelenlere sevgim saygım şükranlarımdı..... alayınıza isyan ölümüne bjk çarşııııııııı ulan.........!!!!! PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:i$te ßuuu iftira atmaın aßime evet pckom namaz kılmadık ama abdesctimizi elhamdüllah aldık şükerler olsun ki rabbime....
yane Siyah t-shirt derken ßana da ßi gönderme yapıon öle mi :yikildim: aSLında yoLumun üStü iSteSem geLirdim
Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yane Siyah t-shirt derken ßana da ßi gönderme yapıon öle mi :yikildim: aSLında yoLumun üStü iSteSem geLirdim valla eger öle bişi olsaydıııı gelmeseydinn seni kulaklarından sürüyerk getirirdimm ama malesef öle bi imkanın olmadıgı için sitemim sana deilll kardeşimm pckoo sen eminimki çok istedinnn ama ben vallahı çok mutluyum bugün hep dünü çzledimmm neydii oo be ist bulu kazan yaptık bizde kepçe oldukk bee........
oohh ne güSeL waLa hayatınıS ßoyunCa unutmaSSınıS ßunu ßak ßen unuttum ßiLe
Âh be.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi