w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende geldim zaten paso gelip gidiom
hehe kanki nbr yaf...
bu arada avartar da yak??m?? ha...
Garip Sohbetler
|
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende geldim zaten paso gelip gidiom hehe kanki nbr yaf... bu arada avartar da yak??m?? ha...
eyw. kanka saol yafrim iiyim i?te ne olsun olm senin avatar daha bi yak???kl? benimkinden sen nas?ls?n karde?im iisindir umar?m.
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eyw. kanka saol yafrim iiyim i?te ne olsun olm senin avatar daha bi yak???kl? benimkinden sen nas?ls?n karde?im iisindir umar?m. hehe ii ii kanki hatta m?kemmeL... *melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slmm millet nbr? ii saoL sndn nbr...??? w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eidir meliscim h.g senden naber ?ii i?te ne olsun eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii saoL sndn nbr...???ii gibi bi arkada? deprosyondam?? onla u?ra??yom *melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii ?aar arkada??n? al?r?s biz EX le onun depresyonunu stresini... demi lam kanka asdhuahsd YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya karde?lerim ka? g?nd?r do?ru d?zg?n iki lak?rd? edemedik yafff isyanbitmez kay?p kentte,emy eve gelmiyo,tuti ba?ka i?lerde yafff ?zledim sizinle sohbet etmeyi valla gelin art?k yafff en az?ndan iyi oldu?unuzu yaz?n bari karde?lerim b?yle herg?n herg?n sohbet ettikten sonra anidende kesilmezki ama.... wayys beah bizi ?sleyen yoq peki ?le olsun al?nd?m valla =''(( ben gidim da da gelmim eh??hh?? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|