w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam kankam sen nas?l istersen dur ?nce ben babam? doland?ray?m ?irket i?in yat?r?m laz?m dimi ama
olur kanki bende annemin biLeziklerini doLand?ray?m...
Garip Sohbetler
|
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam kankam sen nas?l istersen dur ?nce ben babam? doland?ray?m ?irket i?in yat?r?m laz?m dimi ama olur kanki bende annemin biLeziklerini doLand?ray?m... *melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wayy bende burdakileri d?r?st bilirdim yar?n birg?n bunlar bizi s?rt?m?zdan da vururlar yoq estafuruLLah... melis aplaa nas?ls?n... *melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wayy bende burdakileri d?r?st bilirdim yar?n birg?n bunlar bizi s?rt?m?zdan da vururlar yoq bea sende ?eytanm?y?z biz a?q olsun k?st?m i?te *melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii bari nese hadi ben ka?t?m byby herkese ii geceler bye sanada ii geceler *melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii bari nese hadi ben ka?t?m byby herkese ii geceler sen ka? zaten ii geceler sanada janem.
lem kanka kaldık baş başa daha doorusu kala kala sana kaldım gene
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:lem kanka kald?k ba? ba?a daha doorusu kala kala sana kald?m gene evet yaff kaLd?k waLLa... ama bana kaLma... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|