buse38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seninde her?ey fakl? yaaaa imzaya bak allah?m koptum yaaa...
tekrar tekrar t?kLer...
aLLah kahretsin baq lem ibram k?s her?eyimi be?enio..
yata??n alt?ndaki k?z kim??
|
buse38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seninde her?ey fakl? yaaaa imzaya bak allah?m koptum yaaa... tekrar tekrar t?kLer... aLLah kahretsin baq lem ibram k?s her?eyimi be?enio.. w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim mi kankam?n m? hade lan bana dio hem seninki yalan hala bekliom seni... buse38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hahahahahahahahahah ayy ne tuhafs?n ilgimi ?ektin sen ... ilgi cekiciyimdir... eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hade lan bana dio hem seninki yalan hala bekliom seni... d?n geldik ya olm bi daha yaz 2222 ye yolla ileti raporu geldi?inde haber et buse38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hahahahahahahahahah ayy ne tuhafs?n ilgimi ?ektin sen ... tekrar soruom ben mi omu bi dahakine nick le hitap et al?n?om sonra w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı: d?n geldik ya olm bi daha yaz 2222 ye yolla ileti raporu geldi?inde haber et oLm d?nk? gelen ahmetti ibo nerde dedim geLcek dedi... eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oLm d?nk? gelen ahmetti ibo nerde dedim geLcek dedi... zuahahahahahha la kanka alemsin. mcx |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
7 ya??ndaki k?z? k?pekle evlendirdiler ! | soyle | 21 | 1,587 |
08-25-2008, Saat: 12:20 AM Son Yorum: nry8 |
|
14 ya??ndaki ?ocuktan 9 ya??ndaki k?za taciz | ahmet | 0 | 618 |
09-17-2006, Saat: 12:21 PM Son Yorum: ahmet |
|
12 ya??ndaki k?z ikinci kez hamile /22 may?s | soyle | 5 | 788 |
09-15-2006, Saat: 09:59 PM Son Yorum: tatlı_cadı |