sende sağol canım )
Üsteki üyeye bir dörtLük şiir yazma
|
Sen varya sen
İlksin bu dünyada Bebeksin meleksin Eşi benzerin yok Lale bahçesinde
hayatım olmuş melankolik
şeytan diyor ki ol alkolik yaşadığım aşk platonik olmuşum ben piss kolik
08-21-2007, Saat: 03:20 AM <
qizem doLu ßi kızsın
çözemedi kimse seni sn nsL ßi ßacısın yar deqiL diyar deqiL ama şeytan da deqiLsin ßen çözüdüm sni sen yanLızLıqın meLek şußesissin :yikildim: RAPUNZEL
sen bir meleksin
rüyalarda gezersin korkunç değil periisin sen çok tatlı bişisin rüya güseline....
08-21-2007, Saat: 03:24 AM <
SECO_UA22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayatım olmuş melankolik SewLimi sewimLi rapçidir kardeşimis Esradan iqrenç ßi şiir aLan kadersizimiz Canımız ciqerimiz ßidenemeiz OLmas ondan ßaşka ne üyemiz nede kardeş.imiz :yikildim::yikildim: Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SewLimi sewimLi rapçidir kardeşimis şiiri ile beni utandıran kişidir rüya güzeli bağırmadan okudu bu adam gazeli falına bakıcam ciddiyim aç eli alın bende size sevgi seli :yikildim::yikildim::yikildim:
08-21-2007, Saat: 03:30 AM <
rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen bir meleksin Rüya qüseLi çok sewdi ßu kısı ALdı kaLßine onuda sarıwerdi Pamuk prenses deqiL rapunzeLimiz war ßizim UnutuLmıycak qizemLisimiz war ßizim Ne ßeyaz atLı prens nede eLinde cam ayakkaßıLı prens Zümrüt qözLü rapunzeLimiz war ßizim ELi yokmudur sewqinin uzanıp yüreqinden tutaLım Lakin ßu kızı ßaşüstünde tutaLım :yikildim:
sözlerim ne ki sözlerin gitti yer önemli benim için
sizi kandırmak için sözüm ahanda yanıyor içim tabi ki şaka ama şakaya sizde deyin ne biçim bende katılırım tabi ama gülmekten çünkü yok işim hahah
08-21-2007, Saat: 03:44 AM <
:yikildim:
Tuttum sni secocan ßırakmam qider canımdan ßir can akLın Snn hep duyqusuzcom ama oLdun şimdi hepten ßir saksafon :yikildim: aLLahım ßu kdr saçmaLamamıştım :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kanla Yaz? Yazma | lavinya | 12 | 1,194 |
04-07-2022, Saat: 02:59 PM Son Yorum: wildfang |
|
üsTTeki Üyeye Şarkı YoLLa ... | chatlaq | 3,016 | 46,311 |
11-04-2015, Saat: 12:22 PM Son Yorum: acemhe |
|
üsteki üyeden farkınıs ne | By_N0TaL0Ne | 272 | 8,387 |
10-14-2015, Saat: 11:41 AM Son Yorum: Beyaz |