Hayır canım kardeşim ben sevdiklerimin ağlamasını hiç istemem bilmezmisin abini sen.Abiler kardeşlerinin üzülmesini hiç istemez amacım seni üzmek değildi....
Al Hançeri Vur Göğsüme
|
Harbiden Gönül Insanisin Sen Yaa şiirlerin çok Güzel Yüreğin Dert Görmesin...
pum'um Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Harbiden Gönül Insanisin Sen Yaa şiirlerin çok Güzel Yüreğin Dert Görmesin... Teşekkürler güzel insan çok içten bir söz söyledin memnun oldum yüreğim yettikçe yazma çabası benimkisi birde anlatabilme derdi kendimi...
Yaram yarimdir yarim derman yar sensin gönlümdeki ferman
Yazdım seni gönlümün en ücra köşesine Ben varoldukça var ol sen öldüğüm gün bile Gücüm yetmez benim seni bu yürekten sökmeye Eğer varsa gücün al hançeri vur göğsüme Sök kalbimi al götür istediğin yere.... çok güzel yüreğine sağlık bu bölümü çok beğendim yüreğiniz dert görmesin... saygılarımla...
Çok teşekkür ederim güzel yürekli insan sizinde okuyan gözleriniz ve birkaç söz söyleten yüreğiniz dert görmesin...
Sevg...
sen beni bende bırakmadın ki
benden aşk istiyorsun kalmadı bende sevgi kalmadım ben bittim sonum oldun sen teşekkürler yargıç sözler çok güzel.......... rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen beni bende bırakmadın ki Susuyormusun şimdi yoksa, Susuyormusun sen aşka Gitseydin gidebildiğin kadar uzaklara Ne değişecekki yüreğin yanında olduktan sonra Her bitiş bir başlangıç derlerdi Oysa bütün başlangıçlar kalıverdi biryerlerde Şimdi acılar taze iken edilsede yeminler Hep unutldu gitti dün gidenler..... Ben teşekkür ederim içimden yine geliverdi birşeyler... Sevgiler... YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oysa bütün başlangıçlar kalıverdi biryerlerde Oysa bütün başlangıçlar kalıverdi bir yerlerde Başlanılmayı bekliyorlardı günün her gün yaptığı gibi Ne başlayabiliyor nede sonunu getirebiliyordum oysa Her şey yarım yamalak yaşanmış Düşlerim yarım umutlar eksik Yüreğimin bir parçası kalmış bir zalim elinde Kalmış oda çaresizce yarım Kül tablamda içtiğim sigara yarım Oysa sonunu getirmeye yetmiyordu efkarımın Başlangıçlar sondan sonra doğarmış demek ki O halde sonumdan sonra başlasın Başlanmayı bekleyen her başlangıç biraz garip gibi ama hoşuma gitti yinede be |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi