bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beendim bu çocukalrı
sende herkesi beenion bajımm ...mesela burda beni beenmicektinn
tr-laz & first :))))))
|
bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beendim bu çocukalrı sende herkesi beenion bajımm ...mesela burda beni beenmicektinn
cok dadlusunusiyi bi kısmet ınsallah cıkar hade bagalım umarım hersey gönlünüsce olsun
tşkrlerr sude...ama kısmet felan aramak için foruma takılmıyoruzz oqe
08-21-2007, Saat: 02:39 PM <
first merak ediyodum sonunda gördüm Yakışıklısınız..Allah sevdiklerinize bağışlasın...
:: CiMCiMe :: Adlı Kullanıcıdan Alıntı:first merak ediyodum sonunda gördüm Yakışıklısınız..Allah sevdiklerinize bağışlasın... ya valla bu resimlerde kendimi beğenmedim daha doğrusu ben kendi fotolarımı beğenmem pek fazla fotojenik olduğumada inanmıyorum ayıp olmasın die öle diosunuz ama yinede sağolun
08-21-2007, Saat: 06:44 PM <
first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya valla bu resimlerde kendimi beğenmedim daha doğrusu ben kendi fotolarımı beğenmem pek fazla fotojenik olduğumada inanmıyorum ayıp olmasın die öle diosunuz ama yinede sağolun Zaten senin kendini beğenip beğenmemen önemli değil..Bırakta seni başkaları beğensin..Hem ben burda kimsenin senin gözünü boyamak için bu tür iltifatlar ettiğini sanmıyorum..Demek ki gerçek bu ki bunu söylüyolar..Her yoruma saygı duymalısın
erkan karizmadır ya ben zaten öyle kalitesiz kişilerle gezmem var ondada bişeylerr....
08-21-2007, Saat: 07:05 PM <
Tr-laz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:erkan karizmadır ya ben zaten öyle kalitesiz kişilerle gezmem var ondada bişeylerr.... Bizde yok demek ki...Ama yine de beğenmiyo beyefendi yorumlarımızı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|