ya arkadaslar bır kıza teklıf edecem teklıf mesajı lazım cok acıl hele bır yardım edın cok acıl ama :k::k::k::k:
arkadaslar cok acıl yardım edın
|
Bin çift söze bedeldi gözlerin
Ve ben o gözlerde esirdim Ne senden kaçabilecek nede yanında durabilecek güce sahibim Sahip olduğum bir tek sevgim Ben seni senin seni sevemeyeceğin kadar seviyorum ORJ. CANAT
08-22-2007, Saat: 03:13 PM <
Ya Ben Erkek Degilim Ole Seyleri Bilmem Kolay Gelsin Sana
GUNLERCE DUSUNDUM, BIR TURLU ACILMA FIRSATI BULAMADIM SANA, DEMEKKI KISMET BUGUNEYMIS, ILK VE SON ASKIM OLMAYA NE DERSIN
canat bu ne dersin....
Dunya Olsam, Gunesim Olurmusun? Gokyuzu Olsam, Mavi Rengim Olurmusun? Deniz Olsam Dalgalarim Olurmusun? Bir Beden Olsam, Canim Olurmusun? Bir Can Olsam, Hayatim Olurmusun?
....................................................
pardon ya canat'In yardım isdedini sandım onun için"canat sen buna ne dersin"dedim
Hasretle Acan Bir Gul Gibi Bir Insanin Ozlemleri Olmali, Ozlemle Acan Gul Gibi Bir Insanin Birtanesi Olmali, Benim Birtanem Olurmusun?
.........................
sen günümsün ,güdüzümsün
gecemsin dilimdeki hecemsin gökyüzüm bulutum yağmurum güneşim gece parlayan yıldızımsın ayışığımsın yüreğimi aydınlatan sen içimdesin kanımdasın hücremdesin canımdasın ve ben seni seviyorum yani herşeyimi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin! | sHeqKer | 4 | 532 |
05-02-2011, Saat: 06:33 PM Son Yorum: history |
|
Alın Size Söz Arkadaşlar | MasumSerseri | 5 | 859 |
07-20-2009, Saat: 10:04 PM Son Yorum: sarı@seker_vbulletin3_import14569 |
|
yardım mı etmek istiyorsun ?? | mehmetkılıc | 4 | 745 |
06-28-2008, Saat: 12:19 AM Son Yorum: cehennem22 |
|
arkadaslar sevdıklerınıze buradan seslenın!!!! | şampiyon_kickboxer | 12 | 1,073 |
05-21-2008, Saat: 07:16 PM Son Yorum: Ebu-CeNDeL |
|
hayatın şaka olduğunu düşünen arkadaşlar son şakayı iyi düşünsünler.............. | AfrâsyâB | 1 | 541 |
09-05-2007, Saat: 12:05 AM Son Yorum: TutkuM |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi