angel_n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:te?ekk?r etmene gerek yok can?m.b?le zamanlarda insan?n ilgiye ?ok ihtiyac? oluyor.ben az da olsa atlatt?m art?k.ilk zamanlar kime derdimi anlatsam a?l?yarak anlat?yodum.benim hikayem erkek arkada??mla ??kmaya ba?lamas?.asl?nda ayr?lm??t?k ama tekrar ba?lama gibi bi olay?m?z vard?.ben onun erkek arkada??mla ??kmas?na k?zmad?m.als?n onun olsunda bana yalan s?lemesi benim duygular?m? bildi?i halde bunu yapmas? beni y?kt?.ben kanki dedi?im insana a?larken onu ?zledim ke?ke ayr?lmasayd?k diye o bana ?ok g?zel rol oynam??.beni ?le g?zel avutmaya ?al???yodu ki me?erse o s?ra onlar ??k?yolarm??.
i?te b?le uzuyu hikayem.?z olarak bukadar yeterli.ama kahretsin ki kendime okadar k?zyorum ki onu hala ar?yorum kimi zaman bo?lu?unu hissediyorum.ama evet dedi?in gibi kaybeden biz de?il onlar.(buarada msn adresin varsa mailime at.galiba senle uzun uzun dertle??ez gibi g?z?k?yo
)
saol can?m olsun
senin hikayen cok a??r be arkada??m..bilmiorum ama kalle?lik tabiri buna uyuyor..bilmiorum ama asla taviz vermedi?im bi?edir ne yapar?m nede yapan? affederim..nas?l bi?e bu..benim can dostum kankam benim eski veya yeni farketmez erkek arkada??mla c?kacak..Allah korusun b?yle bir hainlikten yaa..kimsenin birdaha ba??na gelmesin..
ben kankam?n karde?imin hatta dostlar?m?n seviglilerini d?nya ahiret karde? gibi g?r?yorum..ortam cok garip yaa..?yle insanlardan uzak oluruz ?m?r boyu in?allah..bende ya?am??t?m ayn? seyi..ben c?km?ordum sevgilim deildi ama sevdi?im biriydi..cok sevdi?im bi dostum ayn? ?eyi yapm??t?..bide bana g?stere g?stere:mad:
her hainlikle kar??la?t?m seni iyi anl?orum..
beni ?uanda ?zen kankam?n dostumun hainli?ini g?rmedim ?ok ??k?r.. g?veniorum bu konuda ona...insan o?lu belli olmaz ger?i ama ben beklemem yapmaz benim karde?im dedi?im insan..
dedim ya hainli?ini k?t?l???n? g?rmedim,g?rmemde in?allah ama beni cok a?latt? cok hayalk?r?kl???na ugratt? hi? beklemezken hemde..
neyse rahats?z oluyormu? onu buraya yaz?nca..insanlar onu k?t? biliyorlarm?? benim y?z?mden!!!!!!!!!eyvallah beee..ben k?t?y?m,o deil..
benim k?t? olan bennnnn....neyse
tamam cna?m g?r??rz senle..ii bak kendine okimi:o