PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıpra$mayın Gene ßen geLdim
tamam kıpraşmıyoz hoşgeldin pcko
Gündüzcüler Bölümü
|
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıpra$mayın Gene ßen geLdim tamam kıpraşmıyoz hoşgeldin pcko
€ywaLLah aßi ho$buLduk Saßah Saßah Gene dertLiSiniS ahha
Âh be.
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeri geldiğinde susacaksın, suçun varsa kabulleneceksin. yok öyle ya 14 yaşımdan beri çekiyorum ben bunları bu sefer suç onlarda ya kız olmak çok zorya Alıntı:€ywaLLah aßi ho$buLduk Saßah Saßah Gene dertLiSiniS ahha ..............................
ı'ıı kıZ oLmak Cok ßaSit ßana göre €wLenene kadar AiLeyLe ufak tefek kawgaLar oLCak... oLmaZSa oLmaZ Zate.. ki onLarLa ii geçinmek gene Senin €LindekanımCa
Âh be.
Alıntı:yok öyle ya 14 yaşımdan beri çekiyorum ben bunları [COLOR="Black"]o zaman çık bi minareye at kendini aşağıya, başka ne diyeyim... ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin demiş atalarımız... sabır etmekten başka bir şansın yok nasılsa, o yüzden sabredeceksin...[/COLOR] canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben yinede alttan alma konusunda ısrarcıyım yok abi ya benim sadece annem babammı karışıyor hadi neyse onlarlar olsa birşey demiyecem her zamnki halimiz onlarla biz ne zaman kavga etsek amcam, teyzem, abim yani nediyeyi butun sülale toplanıyor ben bunlardan bıktım okumamın biraz onlarında etkisi var zaten zaten annemle her gün kavtga ederiz PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ı'ıı kıZ oLmak Cok ßaSit ßana göre €wLenene kadar AiLeyLe ufak tefek kawgaLar oLCak... oLmaZSa oLmaZ Zate.. ki onLarLa ii geçinmek gene Senin €LindekanımCa İşte ya aklın yolu bir tabi alttan almak zorundasın bazı şeyleri dimi pcko bak nasıl idare ediyor olayları Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman çık bi minareye at kendini aşağıya, başka ne diyeyim... biz de öyle yapıyoruz napalım kaderimiz buymuş ama iyikide çalışıyorum çalışmasam her saat başı kavga ederim annemle |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 96,405 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |