bayaı uzun bu yha
canaT (=
canaT (=
Susuyorum her zamanki gibi
|
Susmuş gecenin rüzgarı
Ağlamaklı esiyor bu gece Sessiz bir çığlık saplanıvermiş yüreğinin Yüreğinin tam orta yerine Sen ağlamaklısın sanki Sanki gözlerin dolu dolu Yüreğin doluluğun ötesinde Baktığın bir gecenin seherinde Sus artık sus ağlama gözüm Sessizlikler bize ezelden yadigar kaldı Ne kadar çok sevsekte bütün sevgilerimizi rüzgarlar aldı Güzel yüreğinden dökülen dizelerin anlamını öyle derinden hissettim ki bütün çaylaklığımla bir kaç satır karalamaya çalıştım sevgiler canat.... K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Susmanin ozlemi, ozlemin suskunlugu.. teşekkürler iyi dileklerin için bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bayaı uzun bu yha tamam bebişim ayıpsın sana bi özet ayarlarız yaw sıkma canını sen YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne kadar çok sevsekte bütün sevgilerimizi rüzgarlar aldı Rüzgar olup esmeyi isterdim Esip de geçmeyi geçtiğin yerlerden Teninin kokusunu içime çekmeyi isterdim Gittiğin o şehirlerden Elimde avucumda kalan tek sevgimsin Geceleri koynuma sardığım bir tek senin hayalin var Karanlığımı aydınlatan tek ışığım hala senin gözlerin Ve ellerindir bedenimi sarıp sarmalayıp beni ısıtan Gittin, gittin ama bitmedin hala benim için Bitmeyeceksin de yaşadığım sürece Ben yine seni çekeceğim içime nefes diye Yine seni içeceğim damla, damla Güneşimde sen olacaksın Gecemde gündüzümde Ve her sabaha sen doğacaksın odamdan içeri Ve ben ömrümün sonuna kadar sana uyanacağım Sadece sana
08-24-2007, Saat: 07:20 PM <
Yagan yagmurlarla gelen sonbaharda , daracik bir patika yolunda yürür bulurum kendimi..
Agaclar yapraksiz kalmis yine, sensiz ben gibi... Üzerine basmaya kiyamadigim sari, kirmizi yapraklarin sesleri, alir götürür gecmis zamanlara beni... Yesile bürünmüs dallar, alnina kondurdugum buseler, heyecanla elime tutusturdugum gül goncalari gelir aklima... Düsen bir dal parcasiyla bogazimda dügümlenir tarifsiz duygular ve gözlerimde birikir yaslar.. Yüregime yeniden yagmurlar yagar... Yine costunuz, costurdunuz
Bir yağmur yağdı gönlüme
Ruhum ıslandı sen ile Canına can katarmış insanın Aşk Bilmemişim daha önce Geç kalmışlığıma isyan mı etmeli Yoksa geldi diye sevinmeli mi bilmem insan Ama yanıyor bir şeyler içimde Sıcacık bir duygu kaplayıverdi birden bedenimi Gel dedim buyur gönlüme Hoş geldin gül yüzlü sultan
08-24-2007, Saat: 07:53 PM <
Eteklerine kardelenler serpilmis beyaz gelinligiyle,
Dört basi magrur gelinlere benzeyen bir dagin zirvesindeyim simdi.. Bir dag basi yalnizligi yasiyor yüregim... Dag basi yalnizligi ölümden beter…Yumruklarimi SIKIYOR, avazim ciktigi kadar bagiriyorum.. "SENİ COK SEVİYORUM" Sesimin yankisiyla ciglar düsüyor eteklerime... Yollarimda karlar, yollarimda kara yazim var.. Gel desem, gelemezsin…. Gel desen ayaklarimda buzdan prangalar… Gözlerime hapsettigim yaslar.. Ve yüregime yeniden yagmurlar yagar...
08-24-2007, Saat: 08:03 PM <
ya ercan abım neler yapmışsın sen bole yaa wauuu yanıı
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Tipki Senin Gibi | derya demircioğlu | 16 | 1,333 |
04-12-2022, Saat: 12:36 PM Son Yorum: wildfang |
|
kara tren gibi kara kara | emrah2006 | 5 | 644 |
04-12-2022, Saat: 04:45 AM Son Yorum: wildfang |