Ewt İstanbulluyum Sena Teknİsyenlİk Yapiyorum O YÜsden SÜreklİ Bİryerlere Gİtmem Gerekİyo
Garip Sohbetler
|
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu arada ya unuttum memnun oldum y?lmaz BENDE MEMNUN OLDUM ..........
güzell iş
ama yorucu ! bende cafe işletiyorum abimle gün boyu cafedeim şu aralar yorucu ve sıkıcı ... istanbulun neresindesin sen ! yarın teysem ve abim de istanbula dönüolar ! bu arada yargış yaş 22 doru sanırım p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:g?zell i? yok o kadar da yorucu de?il belli d?nemler d???nda yaf ben ist.heryerindeyim ama i?im sirkecide sende istanbuldas?n san?r?m kafe ne tarafta kal?o senin hem neden s?k?c? bi i? onu anlamad?m
hehe saten isimleri yannış yasmışım kıslar gelince bulamayacak hehehhehee
yok yaws ben samsun .. istnbulu biliorum sadece merak ettim ondan sordum
ben internet cafe işletiorum ya her zaman sıkıcı olmuyor bazen sıkılıo insan tüm gün hiç dışaarı çıkmayınca =) benim cafe samsun atakumda kalıo gelirseniz bir gun yolunuz düşerse beklerim p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yaws ben samsun .. istnbulu biliorum sadece merak ettim ondan sordum walla o tarafta bu aralar hi? m??terimiz yok ama olmaz diye bir?eyde yok mutlaka bi ?ekilde yolumuz d??er o tarafa tabi 6 saatte d?nmek zorunda kalmazsam neden olmas?n istanbulu bilmekte g?zeldir istanbulda....
ben istnabulu pek sevmiom tam biri bana sevdiriodu ama artık sevdiremio gittii =( onun sayesinde sevmeye başlamıştım .. ama istenbul kadıköyü severim tabi ya beklerim elbet bir gün düşer
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben istnabulu pek sevmiom tam biri bana sevdiriodu ama art?k sevdiremio gittii =( onun sayesinde sevmeye ba?lam??t?m .. ama istenbul kad?k?y? severim tabi ya beklerim elbet bir g?n d??er istanbul tek bir ki?iden ibaret de?ilki biz istanbul hayranlar? sefdiririz k?s sana istanbulu valla d??er ??nk? bize ?lkeyi il il dola?ma kaderi yaz?lm?? sankim her taraf?m?z o y?nde |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 64 Ziyaretçi