oda guzel tabii
Sayın adminlerimiz......
|
Herkes teker teker neyin olmasını istediğini yazsın buraya. (Eskilerden) Hepsini toplayalım ve yönetim olarak ayarlamaya çalışalım.
08-24-2007, Saat: 08:35 PM <
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Herkes teker teker neyin olmasını istediğini yazsın buraya. (Eskilerden) Hepsini toplayalım ve yönetim olarak ayarlamaya çalışalım.beni dikkate aldıgınız için teşekkurler..... rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni dikkate aldıgınız için teşekkurler.....Ainen... katıLıorum nergiZe onu dikkate aLdıınıS için t$k €deriS Âh be.
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Herkes teker teker neyin olmasını istediğini yazsın buraya. (Eskilerden) Hepsini toplayalım ve yönetim olarak ayarlamaya çalışalım.aßi kıZmaCa yok... kayan yaZı, Awatar üStüne iSim, te$ekkür ßutonu, onLine SüremiZ, durum ßiLdiren ßi$e wardı ya ßi de o, unutmadan ßi de üye numaramıZı ((ßenimki 3333tü çok Sewiodum aLdınıS onu €Limden çok ßenCiLim )) €n aZından ßen ßunLArı iStiorum ßiLmem Siz ne derSiniZ... :tolga: Âh be.
[COLOR="Black"]istenebilecek herşeyi istedin pcko...
[/COLOR] PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aßi kıZmaCa yok... kayan yaZı, Awatar üStüne iSim, te$ekkür ßutonu, onLine SüremiZ, durum ßiLdiren ßi$e wardı ya ßi de o, unutmadan ßi de üye numaramıZı ((ßenimki 3333tü çok Sewiodum aLdınıS onu €Limde çok ßenCiLim )) €n aZından ßen ßunLArı iStiorum ßiLmem Siz ne derSiniZ... :tolga: bende aynısından albiliimiyemmmmm ne güselde istedin pes valla.......:hihi:hihi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ya oyunlara mesaj gönderince mesaj sayın artmıyor | beyzarda.38 | 5 | 847 |
12-26-2008, Saat: 04:50 PM Son Yorum: PCKoPaT |
|
Sayin Adminler Bir Ricam Olacakti. | *Asİ-yÜrEk* | 3 | 606 |
02-15-2008, Saat: 12:20 AM Son Yorum: MorciveT |
|
sayın üyeler :))) | deryalım | 16 | 1,515 |
09-15-2007, Saat: 09:19 PM Son Yorum: Rüya Güzeli |