ben herkesi seviom demiyorum ati abim kızıyo:kizgin:
ama herkesi seviom :yikildim::yikildim::yikildim:
evet arkadaşlar sitemizin en sevdiginiz uyesi kım ???
|
ben herkesi seviom demiyorum ati abim kızıyo:kizgin:
08-25-2007, Saat: 02:27 PM <
rapunzel çekil pckomla benım yolumdam ya o benım tek aşkım
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni seweN y0k mu Mert sevildiğini bil dayak isteme durduk yerde
hım bunu düşünmem lasım bendemi bitane koruma alsam ne etsem acep......
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mert sevildiğini bil dayak isteme durduk yerde yılmasım onu herkes seviyodaa o bu u bilmiyo osanayoki hayatta sadece fb var o öle sanıyor....
08-25-2007, Saat: 02:29 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yılmasım onu herkes seviyodaa o bu u bilmiyo osanayoki hayatta sadece fb var o öle sanıyor.... Bende sizi seviom
ben aşık değilim sadece seviom kardeş sevgisi bu ben masumum asmayın beni
AtiLLa aßim,
yargıç aßim, €rCan aßim, MorciveT aßim, rocker nergis melek Ruya güSeLi, melek [b]SerSeri[/b] [b]AsLı[/b] [b]Aziz aßi[/b] [b]deniZ[/b] [b]Sewda yürekLi [/b] [b]Firari Fırtına[/b] [b]Asi_cocuk...[/b] uqqaLa, maviskıZ, Adem aßim, SißeL, RapunZeL, diadora, Serhat aßim, pum'um, çiLek, Sqpa kJmr, djseninim. hayatımın hataSını yaptım ßi kaç ki$iyi unutmu$um ((hataLıySam LütFen 05xx xxx xx xx)) hemen Araın haıtrLamıom ßa$ka :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: kopya çekmeyin karışmam valla ona göreeee........:kop::kop::kop: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Evet - Hayır Oyunu | TuuBaa | 601 | 11,698 |
11-16-2015, Saat: 11:03 PM Son Yorum: baglamaci |
|
Evet arkadaşlar sitemizde en çok hangi üyeyle tanışmak isterdiniz.... | rocker_nergiz | 181 | 8,664 |
03-20-2015, Saat: 01:11 AM Son Yorum: acemhe |
|
Duygusuz Üyesi Dediğin ... Olmalı (: | PesmisT GirL | 120 | 4,313 |
01-13-2011, Saat: 06:03 PM Son Yorum: sıla |
|
SürekLi evet demeye varmısın ? xD | _AL0n3_ | 149 | 6,109 |
06-24-2009, Saat: 02:00 PM Son Yorum: Qetesh |
|
üniversite sınavına girecek arkadaşlar icin başılar dilemek isteyen VAR MI?? | MasumSerseri | 1 | 639 |
06-12-2009, Saat: 03:17 PM Son Yorum: deli yürek |