allahımmm şimdide organ mafyası işine mi girdinizzz
hoşbuldum
hoşbuldum
Garip Sohbetler
|
allahımmm şimdide organ mafyası işine mi girdinizzz
hoşbuldum w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:melis h.g janem.. ibram sen ka? oLm bitin sen... ![]() vicudunda bi tane biLe organ b?rakm?cam ![]() *melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah?mmm ?imdide organ mafyas? i?ine mi girdinizzz napaL?m yaff piyasa durgun bizde bu i?e girdik... ![]()
yazık milleti kanki ayağına gandırıyonuz yawf sizde neden herkese güveniyonuz????????
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:napaL?m yaff piyasa durgun bizde bu i?e girdik... yan?n?zda ka? eleman ?al??t?r?onuz heheh bide taze organa ihtiya? oldu?unda haberdar edin hee ben hemen temin edem size burdan ![]() YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheh karde?im benim yafff Allah raz? olsun senden hehhe Hehee eyvallah karde?im... Ger?i bu b?l?m?n a??lmas?n? Asi Lord karde?ime bor?luyuz... ![]() ![]() O kadar ?ok tan??ma b?l?m?ne konu a?t?ki... ![]() *melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaz?k milleti kanki aya??na gand?r?yonuz yawf sizde neden herkese g?veniyonuz???????? kankiler aras?nda organ?n laf? oLmaz... ![]() yanl?z saka maka bizim buralarda baya bi dolu organ mafyas?, yak?nda beni kac?racakLar.. ![]() tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ger?i bu b?l?m?n a??lmas?n? Asi Lord karde?ime bor?luyuz... puhahahah.... tuti ne adams?n yaff.. ![]() ![]()
ewet yaa karşıyakada bi okulda aynı günde 2 öğrenci ayrı ayrı tenefüste kaçırılmış ve yine aynı okuldan bir hafta sonra yine bi çocuk kaçırılmış
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|