sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahh ahha ne güzel yazmışsın öle yüreğin dert görmesin yargıç
saygılarımla....
Teşekkür ederim Sibel seninde yüreğin dert görmesin güzel yürekli dost....
Belki...
|
sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahh ahha ne güzel yazmışsın öle yüreğin dert görmesin yargıç Teşekkür ederim Sibel seninde yüreğin dert görmesin güzel yürekli dost....
tek sen bekledin sanma
bende bekledim seni bir ömür yollarda aradım sordum sokaklara gelmez dediler ağladım geceler boyunca yar beni unuttun diyorlar inanmıyorum boş laf onlar beni hiç sevmediğinide söylüyorlar söyleyip dursunlar (sözler bana aittir) teşekkürler yargıç çok güzel bir şiir.. rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tek sen bekledin sanma Keşke bütün bekleyişlerin sonu Bitebilseydi vuslatla Kavuşabilseydi sevenler hiç ayrılmamacasına Yanan yürekler kor olmasaydı Dahada alevlenebilseydi sevda yangınıyla Rüzgar körükleseydi ateşi Ateş yükselseydi arşa kadar Ve ateşle rüzgarın dansı Anlatsaydı sevdayı tüm gönüllere... Ben teşekkür ederim rapunzel senin dizelerinde çok güzel...Hemde bana acemice birşeyler yazdıracak kadar güzel... Sevgiler... YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anlatsaydı sevdayı tüm gönüllere... Keşke çıkabilseydi yüreğim bedenimden Anlatsaydı sevdayı tüm gönüllere... Anlatsaydı o ateşi söndürmeye yetmeyeceğini Koskoca bir okyanusun bile Dilden dile gönülden gönüle dolaşsaydı bir bir Değdiriverseydi sevginin sihrini Taş olmaya yüz tutmuş biçare gönüllere
[COLOR="Black"]oyhhhhhh burda neler olmuş böyle...
onlar ne güzel kelimelerdi öyle...tşkler hepininize[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyhhhhhh burda neler olmuş böyle... Bizlere eşlik etmek istemezmisin o eşsiz yüreğinle Adem... Alıntı:Keşke çıkabilseydi yüreğim bedenimden Alıntı:Bizlere eşlik etmek istemezmisin o eşsiz yüreğinle Adem... ömrüm boyunca şiir yazmak için 10 dk bile oturup upraşmadım...duygusuzda bi ilke imza atıyorum...bişeye benzemeyebilir kusura kalmayın [COLOR="DarkOrchid"]biçare gönüller düşmüşse yerlere bırak ey dost düşürenleri kalbi kırık boynu bükük gaflet içindekileri sen anlat bana içinden gelenleri sevgi yalan de, o bir hayin de bırakta kendi haline yansın de...[/COLOR] walla abi daha fazla çıkmıyor, düşünmekten saçlarım beyazladı Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ömrüm boyunca şiir yazmak için 10 dk bile oturup upraşmadım...duygusuzda bi ilke imza atıyorum...bişeye benzemeyebilir kusura kalmayın işte budur kardeş yüreğine sağlık Alıntı:işte budur kardeş yüreğine sağlık [COLOR="Black"]wallamı... eyw abi sağolasın[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ömrüm boyunca şiir yazmak için 10 dk bile oturup upraşmadım...duygusuzda bi ilke imza atıyorum...bişeye benzemeyebilir kusura kalmayın İşte böyle kocaman bir yüreğin ortaya neler çıkarabileceğini bir kere daha görmüş olduk.Sevgili Adem içindekiler dökmekten korkma kardeşim bağır haykır yaz o zaman geliyor işte... Sevgiler... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Belki | deli yürek | 0 | 376 |
08-10-2009, Saat: 08:55 PM Son Yorum: deli yürek |
|
Birgün Belki Uykun Kaçar. | deli yürek | 2 | 461 |
04-20-2009, Saat: 10:59 PM Son Yorum: deli yürek |
|
Belki Bir Gün | CaNaT | 10 | 806 |
01-27-2009, Saat: 06:54 PM Son Yorum: CaNaT |