fark ettiniz mi videoda en güzel aşkımdı :$
duygusuz.com
|
08-26-2007, Saat: 09:28 PM <
rekLam yapma aşkımm diqerLerinin de hakkını yememek Lasım
Pckopat-ım sana deqiL ama aşkıma söyLicem ßirkaç şey Tanıdıktın yüreqimde sanki iLk qeLişin deqiLdi ßu kaLßime ALmıştın sanki yıLLardan ßeri ßenLiqimi ßenden Ne yapsamda aLamamışım o ßenLiqimi senden Japon qözLüm qüzeL qözün mühürLü kaLßimde ULaşıLamayacak ßize ait derinLikLerde ßitanem snn yaptıqın video qißi qüzeL oLmadı ama sadece sana ait oLdu. ßnm şirimde sana oLan sewqim ßu videoda ise koskocaman ßir dostLuk war ßaşta tanjuma t$k ederim. uqraştın ßitanem emeqine saqLık süper oLdu saqoL. Sonrada duyqusuzu duyquLu yapan duyqusuza duyqu katan sizLere ßu qüseL dostLuqunuz için ßu qüseL dostLuk sewqisi için Çokk Çokkkk t$k ederim. ßeLki yanınızda deqiLdim ama hepinizi sewiyorum Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rekLam yapma aşkımm diqerLerinin de hakkını yememek Lasım iyi dileklerin ve güzel düşüncelerin için teşekkürler esracım yüreğiniz dert görmesin hiç birinizin
08-26-2007, Saat: 09:32 PM <
Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rekLam yapma aşkımm diqerLerinin de hakkını yememek Lasım bende senı çok çok ama çok sewiyorum melek yüzlüm benım inş. haftaya yanında olcam aşkım benım..
emeginize ve yüreginize saglık harika olmuş...emegi geçen herkeze sonsuz tşkler...
süper yapmışsın tanju abi ellerin dert görmesin
eeee duygusuz ailesinede böyle güzel bir video yakışırdı
pcko seni gördüm ben orda saklama artık.
canat,aşk şehidi,atilla abi ve sibel bir bankta oturuyolar sende arkalarında bi elinde sigara bi elinde cep telefonu var bıyıklı olandan bahsediyom bu arada atilla abijim sana yakıştıramadım bi BEŞİKTAŞLI olarak : çok güzel olmuş video teşekkürler..... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Duygusuz'a | history | 0 | 1,022 |
03-09-2014, Saat: 01:11 AM Son Yorum: history |
|
Duygusuz üyelerine çağrı... | Xesar | 80 | 5,767 |
03-05-2014, Saat: 09:07 PM Son Yorum: history |
|
Sen imkansızsın .. tüm duygusuz üyelerine gelsin | riukeen | 1 | 532 |
03-30-2010, Saat: 01:49 AM Son Yorum: Hasretiim |