gücüm yok artık başlangıçlara
bırak kalsın yarıda
biz bile başlayamamışken aşka
seni çok sevmiştim oysa....
ben teşekkür ederim...
bırak kalsın yarıda
biz bile başlayamamışken aşka
seni çok sevmiştim oysa....
ben teşekkür ederim...
|
Al Hançeri Vur Göğsüme
|
|
gücüm yok artık başlangıçlara
bırak kalsın yarıda biz bile başlayamamışken aşka seni çok sevmiştim oysa.... ben teşekkür ederim... rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gücüm yok artık başlangıçlara Bütün yarım kalmışlıklar Aslında hiç yaşanmamışlıktı Başlangıçları hiç olmamıştı , Hep bir bitiş için vardı Şimdi ise yüreklere kocaman korkular saldı Ama gidenlerin ne olduğu Hep sonradan anlaşıldı Ne mutlu anlayanlara ![]() Tekrar ben teşekkür ederim Ama senin uzun saçlı avatarına ne oldu
giden ben değildim ki aslında
başlamam gerekiyordu bu yolculuğa ayrılık kolay geldi bana nefret gerekmez içinde kalan acı duygulara.... bu şekilde olması gerekiyor
İnsanlardır duyguları duygu yapan
Onlara ayrı ayrı anlam katan Kimse suçlayamazki kararlarını senin Bir sensin seni sen yapan.... Keşke öyle olması gerekmeseydi diyeceğim çünkü çok güzel duruyordu
sendin beni ben yapan
içimdeki mutluluğu gerçek kılan ama olmadı vazgeçtim mutluluktan anlamamışım ben aşktan...
Oysa oysa hüzün pusudaydı
Bekliyordu zayıf bir anını mutlulukların Yüreği sevgi dolu olanlar kaçarmıydı ki aşktan Dönermiydi sevda uğruna giden yoldan Şimdi vazgeç kederli şarkılardan Ve huzur dile ne getirirse hayat sana Sen sadece huzur dile yarınlardan..
güvenemiyorum kendime
başlayabilir miyim sence inanabilir miyim bahara çiçekler açar diye unutmuştum kendimi kederlerde hatırlattın sevgiyi yüreğimde... PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heeeaayt daıtırım uLeayNn ßurayı!! Seni ben bağlamıştım yinemi kaçtın sen
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|