PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SuSma aßi :kizgin: SustukCa Sıranın Sana geLCeeni Adın gißi ßiLyon dime
Kısmet...Neyse canım kardeşim bide abla aynı zamanda yengekarıştırdım azıcık kendinize iyi bakın görüşmek üzere...İyi akşamlar...
Sevgiler...
GöZüme bi$e kaçtı... :D
|
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SuSma aßi :kizgin: SustukCa Sıranın Sana geLCeeni Adın gißi ßiLyon dime Kısmet...Neyse canım kardeşim bide abla aynı zamanda yengekarıştırdım azıcık kendinize iyi bakın görüşmek üzere...İyi akşamlar... Sevgiler...
mümkünSe Fare Zehri werin ACıSıZ oLSun i$kenCeyLe öLdürüLmek iStemiorum
Âh be.
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kısmet...Neyse canım kardeşim bide abla aynı zamanda yengekarıştırdım azıcık kendinize iyi bakın görüşmek üzere...İyi akşamlar...nereye aßi ߀a ߀n Cıkmadan çıkmak war mıydı ßizim kitaßımıSda Âh be.
Kitabı çalmışlar yagidiyorum uzaklara yatağım denilen diyarlaraHiçbirşey değil amma kardeşlerimden ayrılmak koyuyor inan bana
sağol yargıç kardeşim iyi akşamlar
saygılar pckom valla seni atillamın ellerine bırakıom bugün olmazsa yarın sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayrıdır yargıç kardeşim hangi uzak diyarlara gidion???)))) Çok yorgunum uyusam iyi olacak... PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yargıç aßii SeLametLe...Teşekkür ederim canım kardeşim.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|