ya delii etme rocket degıl rocker bak bır dahaa rocket yazarsan bende snın ısmının yalnış yazarım ona gore 

yok bana uzak uzak evlıklıkden onemli şeyler var hayatta 

yok bana uzak uzak evlıklıkden onemli şeyler var hayatta 

|
Garip Sohbetler
|
|
08-29-2007, Saat: 11:06 AM <
ya delii etme rocket degıl rocker bak bır dahaa rocket yazarsan bende snın ısmının yalnış yazarım ona gore
![]() ![]() ![]() yok bana uzak uzak evlıklıkden onemli şeyler var hayatta ![]() ![]()
[COLOR="Black"]ha roket ha rocker ne fark eder
...hem bana göre roket daha güzel![]() hızlı ve uçuk ...benim askerlik olmasa hemen evlenicem ama askerlik var ...geleneği bozmayalım şimdi süralede herkes askerden sonra evleniyor [/COLOR]
08-29-2007, Saat: 11:15 AM <
hıhıhıhıhh hayır ya rocker rock-cı demek oluyooo sen gene rocker yaz oldumu
![]() ![]() ![]() ne zaman senin askerlık adem ınsalah gelince kalbine göre birini bulursun beaa... ![]() ![]()
[COLOR="Black"]kasımda gidiyom
...insanın kabine göre birini bulması çok zor...o yüzden kalbimi bıraktım gönlüme göre birini arıyorum ...[/COLOR]
08-29-2007, Saat: 11:26 AM <
![]() ![]() ![]() az kalmış beaa ıı o zaman ınsallah golnune göre bırının bulursun beaa![]() ![]()
[COLOR="Black"]inş bea
..sen nerde oturuyonprofilde bulunduğun yere savaştan barış istiyorum yazmışsın yakın mı o yer [/COLOR]
Alıntı:selam millet herkese a.s kardeş hoşgeldin ...ne var ne yok, sende gidecenmi askere
08-29-2007, Saat: 11:42 AM <
yakın yakın hemen su ırakta
![]() ![]() savaşa karşı isyanım buantayadayım ben |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|