eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe kanki zaten beni banlasaLar ne kadar rahatLar forum...
Y?netim uyuma...
Y?netim uyuma...
Garip Sohbetler
|
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe kanki zaten beni banlasaLar ne kadar rahatLar forum... Y?netim uyuma... Y?netim uyuma...
09-11-2006, Saat: 01:42 PM <
yaaa sorma mı dedik canm cook tatlı bir o kadarda asbi bir alman kurdumm varrrr onu coook seviyorummmmmmmmm
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Y?netim uyuma... kanki ne bu yaa siyasetemi at?ld?n... b?rak uyusunlar.. MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz ikiniz birbirinize soru soruyosunuz ben aran?za dalam?yorummmmmmmmmmm... Hehee can?m sen bo? buldu?un yerden gir soru falan farketmez... Hatta bo? yer bulmasanda yaz sen...
09-11-2006, Saat: 01:42 PM <
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Y?netim uyuma...??len uykusuna yatm??lard?r rahats?z etme.. MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz ikiniz birbirinize soru soruyosunuz ben aran?za dalam?yorummmmmmmmmmm... daL daL eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:daL daL Olm k?z dalg?? m? da yav...:p tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Olm k?z dalg?? m? da yav...:p bo?uLursa kurtar?r?z kanki sorun diiLL...
09-11-2006, Saat: 01:45 PM <
bakkkkkkkkkkkkkkkkkkk susmayınnnnnnnn burada sıkılan birrr bayan vaaaaaaaaaaar
09-11-2006, Saat: 01:45 PM <
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Olm k?z dalg?? m? da yav...:psen dalg??m?s?n peki.. sende her?eye dal?yonda o bak?mdan ?eyyyy ettirdim.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|