MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben adanal?y?mmmmmm...18 yas?nda konu?maya daha dorusu gevezelige bay?lan biriiiimmmm
bende adanal?y?mm
Garip Sohbetler
|
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben adanal?y?mmmmmm...18 yas?nda konu?maya daha dorusu gevezelige bay?lan biriiiimmmm bende adanal?y?mm tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak ?imdi bi avatar koycam g?rcen sen.. :mad: K?zma yav cad?c?k... ?imdi b?y? falan yapars?n kurbaya d?n??t?r?rs?n beni... Ama beni ?pecek bir D?nya g?zeli bir prenses ayarlarsan kurbaya d?n??meye raz?y?m...:p MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben adanal?y?mmmmmm...18 yas?nda konu?maya daha dorusu gevezelige bay?lan biriiiimmmm kanki baq ayn? benim gibi geveze...
09-11-2006, Saat: 01:58 PM <
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:K?zma yav cad?c?k...k?zmad?m yaw ?aka yapt?m.. kurba?a meselesine gelincede ille kurba?am? ine?e ?evirsem.. eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kanki baq ayn? benim gibi geveze... Hehee zaten bu b?l?me tak?lmas?ndan belli de?il mi?... Ama sen kadar olamaz kanki... Sen 1 numaras?n... tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:k?zmad?m yaw ?aka yapt?m.. Prensesin g?zelli?ine ba?l?... tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehee zaten bu b?l?me tak?lmas?ndan belli de?il mi?...
09-11-2006, Saat: 02:00 PM <
sizin gevezeliklerinizi geçemem cannnnnnnımmmmmmmmmmmmmm
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|