:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuya ait Son msj benm oLacak!
rocker_nergiz
[quote=by€mo]AYIP EDIOSUN aMA he.. BAq KAlbimi kırdınn.. BEn sana Kaymam RAHAT ol eZGİden Yanayım Ben.. Eziklerle isim OlmazBig GrinBig Grin puHAHHAHaBig GrinBig Grin[/quotuuh
yaa cokk gulddum senden ezık olmam benı tanıyan tanıyoo bu sıtede sendenn daha ıı tanıyoo her kess benıı kımın ezık oldugunu gorur onlar sen kafanı yorma
Ara
by€mo
HE waLLA üzüLMe baq Senin Big Grin
Ara
EndLess
:kizgin: :kizgin: :kizgin:
Ara
adyge55
ben gidiyorum efkar bastı hadi size ii eğlenceler

son msj yıldızın
Ara
ѕαкℓı@мѕı@η
yildizin okadar
Ara
rocker_nergiz
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::kizgin: :kizgin: :kizgin:
:kizgin::kizgin::kizgin::kizgin: aynen tatı bozuldu ya buranın
Ara
by€mo
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=by€mo]AYIP EDIOSUN aMA he.. BAq KAlbimi kırdınn.. BEn sana Kaymam RAHAT ol eZGİden Yanayım Ben.. Eziklerle isim OlmazBig GrinBig Grin puHAHHAHaBig GrinBig Grin[/quotuuh
yaa cokk gulddum senden ezık olmam benı tanıyan tanıyoo bu sıtede sendenn daha ıı tanıyoo her kess benıı kımın ezık oldugunu gorur onlar sen kafanı yorma
NE KIZIoSUN ki Yha.. Sitenin Burdaki Kisilerin bilmesi Önemli deil BEnim icin.. KEndin bil TYeter KApish..!Big Grin
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
.....................:'( abi sende basini alip gitme ne olur :'(
Ara
EndLess
:kizgin: :kizgin: :kizgin:[i]:kizgin: :kizgin: :kizgin:[i]:kizgin: :kizgin: :kizgin:[i]:kizgin: :kizgin: :kizgin:[i]:kizgin: :kizgin: :kizgin:[i]:kizgin: :kizgin: :kizgin:[i]:kizgin: :kizgin: :kizgin:
[/i]
[/i]
[/i]
[/i]
[/i]
[/i]
Ara
rocker_nergiz
arkadaşlar oyunun tadının kacırmayalım by€moben oyunuma bakarım tamamı sen ugraşma benle yıldızı deskeklıyosan onu destekle bana laf soleme
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  son harfi ilk harf olacak.... Rüya Güzeli 285 9,546 04-09-2022, Saat: 03:21 PM
Son Yorum: wildfang
  Son Mesaj Kimin Olacak Xesar 10 1,183 03-19-2021, Saat: 03:46 PM
Son Yorum: badelie
  size bi sorum olacak??? deli-kı@z 19 1,893 04-03-2009, Saat: 10:17 AM
Son Yorum: My_LiFe
  Tam Süper Olacak :D PesmisT GirL 26 1,870 03-14-2009, Saat: 08:59 PM
Son Yorum: deli-kı@z
  bu konuya son mesajı kim atıcak dewam edelim.. rocker_nergiz 281 6,437 10-22-2007, Saat: 07:06 PM
Son Yorum: mhanyaxx

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi
  Tarih: 11-28-2024, 04:38 PM