ŞEHVETLE DOÄžAN TOPRAÄžA DÖNER; GÜNAHLA DOÄžAN BANA DÖNER;.
...jackaldan Sizlere......
|
09-02-2007, Saat: 01:57 AM <
Öyle bir yerdeyim ki... Neye hasret kaldığımı unutuyorum bazen... Neye canım sıkılmıştı? .. Neye kızmıştım? .. Uyuyor muydum? .. Uyanmış mıydım? .. Bu pantolonu dün de giymemiş miydim? .. Bilmem... Belki... Garip bir duyguya tutsak olmuş durumdayım... Bu benim en sevda halim... Bu benim sensiz halim... Bu benim adam halim... Olur böyle... Olur... Defalarca kalem demek gibi... Ya da başka bir kelimeyi ardı ardına sıralamak gibi... Anlamını yitirir ya bir süre sonra... Ağzında gevelediğinin ne olduğunu unutur, şuursuz hissedersin ya kendini... Gülerken yakaladığımda kendimi... Kaçıyorum hemen... Ayıp sayıyorum... İhanet belliyorum... Susuyorum... Artık türküleri hissetmiyorum... Söylemiyorum... Cılız bir ıslık sadece ki, onu ben bile duymuyorum... Kimsenin de duyması gerekmiyor zahir... Biri beni anlasın istemiyorum... Biri halimi hissetse tedirgin oluyorum... Hep kaçıyorum... Öfkeleniyorum... Aptallaşıyorum... Susuyorum... Öfkemle, aptallığımla, susarak kaçıyorum... Bir şey anlatmıyorum... Hiç kimse, kimsenin acısıyla ilgilenmiyor aslında... İlgilenirmiş gibi yapıyor, bunu anladım... Karşıdakinin anlatacakları bir an evvel bitsin de sıra gelsin diye hee hee diyor, sıkça başını sallıyor... Dinlemiyoruz, duyuyoruz... Otobüs sesi, yağmur sesi, çamaşır makinesi sesi gibi... Kulağımızı dolduruyoruz... Hissetmiyoruz... Bitiyor... Biz anlatıyoruz, sahtekarlık devam ediyor... He hee diyen, başını sallayan yer değiştiriyor... Kime ne anlatmalı? .. Susmalı... Acıyı örtmeli... Kimsenin üstüne salmıyorum acımı... Kim benden daha çok acır ki? .. Sana anlatamadıktan sonra... Sana diyemedikten sonra sevdamı... Neye yarar? .. Neye yarar şuna, buna anlatmak? .. He? .. Bu benim en sevda halim... Bu benim sensiz halim... Bu benim adam halim... Bu benim uykudan önceki halim... Uyudum... Uyanacağım...
Hepsi birbirinden sahane..
Emegine saglik JackaL.. Basarilarin devamini dilerim Tesekkürler..
09-02-2007, Saat: 02:37 AM <
Biliyormusun.. şimdi gecelerimin sahibi oldun... yanlız vede soğuk geçen gecelerimin.... Oysa ki... beraber sahillerlere sevgimizi yazmak vardı... .. Gökyüzüne delicesine haykırmak..... Sevdamızla başbaşa kalabilirdik..... sadece birbirimizin gözlerine bakardık.. Bana sarılıp öpebilirdin beni.... sımsıkı kucaklardık birbirimizi.... yağmura inat saatlerce durabilirdik öyle... Ama biz naptık.. sevdamızı kurumaya terkettik...birbirimizi yanlızlığa.... [SIZE=2]Karanlık gecelerde mi kaybettik sence..? ama gecenin ne sucu var.. suçlu olan bizlerdik.... Şuan napıyorsun..? düşünüyormusun beni... özlüyormusun... Ben ise iyiyim sensizliğe alısalı çok oldu.... tamam biliyorum yalan söylemeyi hiç beceremem... ben sensiz gecelerimde sensizliğimle yanmaktayım tek başıma... Bir gün evet bir gün. beni bu karanlık gecelerden kurtarırsın diye... sendeki benim olan şeyi geri verirsin umuduyla sevdiğim.... Seni her zaman bekliyor olacağımmmmmm ç00000k sağol sevda yürekli...ben teşekkür ederim ... [/SIZE] Ben bugün son nefesimi veriyorum..sen yine uzak bi kentsin yine yalnızım ben..son nefesimi verirken bile yalnızım sadece şunu bil ben seni sevecegim.... Belki ölüyorum ama yine SENİ SEVECEGİM....sadece seni... (çilek)
Elimde bitmeye yüz tutmuş bir kara kalem...
Ve şiirimin her kelimesinde bir damla göz yaşı.. Kulaklarımda ağır bir parça beni anlatan, Odamda bir sessizlik, sensizim diye bağıran. Bu kaçıncı gün sensiz bilmiyorum Sadece ölmemeye çalışıyorum; gün saymıyorum.. Umutsuzca bekliyorum,ama sen gibi gitmiyorum. Bitmiyorum işte istediğin gibi..! Hergün yeniden başlıyorum. Hergün kendime yeni seviyorumlar ekliyorum. Tam sönecekken kıvılcım oluyorum. Tekrar Yanıyorum... Hergün cennetten bir orman yakıyorum yüreğimde. Yakıyorum kendimi bir günahkar misali... Cehennem oluyorum Yanan ateşimle Onca ateşin varlığına rağmen, yokluğunla üşüyorum. Hergün defalarca acaba döner mi ? diyorum. Sen gittin ya arkanı dönüp; Ben hala dönmeyeceğini bile bile bekliyorum. Sen bitti dedin ya her şeyi silip, Ben hergün defalarca bitiyorum... Sen başkasının oldun ya bırakıp gidip..! Ben bıraktığın yerde, gittiğin günden beri,hergün ölüyorum... Ve işte bitmeye yüztutmuş kalemimle, Karalanmaktan yorulmuş kağıdıma, Her biri bir gözyaşı ile ıslanan, Son sözlerimi yazıyorum... Herşeyi silip bitmene, Arkanı dönüp gitmene, Ve hergün defalarca ölmeme rağmen, Seni hala seviyorum... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
...benden sizlere... | ciciKIS | 6 | 636 |
04-06-2022, Saat: 01:17 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi