canım çileğim neden kıskandın seni ben çok seviyorum sen benim herşeyimsin canımsın kanımsın balımsın bitanemsin sen herşeysin .........kankimide çoooooooook seviyorum senide........tabi sibel ablamıda ........sizlerin hepinizin ayrı ayrı yeri var yüreğimde çok teşekkür ettim sizlere SİZİ ÇOK SEVİYORUM.........
canım kankime
|
ben biliyorumm bitanesi herşeyi çook iiy biliyorum öyle yazdım işteee sen düşünme beni ben kıskanmadım hem niey kıskanıyım neys eben konuyu bölmiyim bitanesi bende çook seviyorum
BİTMESİN BU MASAL... [b]Bir geceyarısı sessizliğinde, Martı kanatlarına adımızı yazdım, Mavilerin sensizliğinde. Sonra uçuşlarını seyrettim uzun uzun, İçimde derin bir hüzün... Kumsaldayım yine sevgilerin kimsesizliğinde, Şimdi kimbilir kiminlesin, nerede? Eğer düşmeseydim ayrılıklarla derde, Seninle çok mutlu olurdum; Olur, olmaz her yerde... Ne olur gitme, kal! Bitmesin bu masal...[/b] .......................................................................................................................... Sen; benim vazgeçilmezimsin. Geceler boyu düşlediğim, Rüyalarımı şiirlerle süslediğim Su gibi aş gibi. HERŞEYİMSİN ! Sen; benim tek tutuklu yanım, Yıllar boyu sürgünlerim. İçimden söküp atamadığım mahpusluğum, Hürriyetim, kana kana içtiğim suyum. HERŞEYİMSİN ! Sen; benim yüreğimde hiç bitmeden kanayan, Bir ömür dermanı bulunmayan. İçimde her an ağladığım yanım, Canım, kanım, tek varlığım. HERŞEYİMSİN ! Sen; benim umutlarımın kadını, Düşlerimin tek sultanı. Unutamadığım atamadığım, Hayattaki en tatlı yanım. HERŞEYİMSİN ! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
GiTMe-Nolur beyaz gülüm-Canım yanıyor-İhTiYacım var sana,Sevgine,Yüreğine... | PaPaTYa_PReNSeS | 15 | 1,092 |
04-12-2022, Saat: 01:02 AM Son Yorum: wildfang |
|
B€n ToPRakTan Bir Canim.. | €BeRimSin | 6 | 641 |
04-09-2022, Saat: 10:37 AM Son Yorum: wildfang |
|
GÜN IŞIÄžIM..GÖKKUŞAÄžIM..UMUDUM...(canım'a) | history | 18 | 1,794 |
12-15-2010, Saat: 10:01 PM Son Yorum: acemhe |
|
Bir canım var al senib olsun | history | 6 | 596 |
04-28-2010, Saat: 02:06 AM Son Yorum: history |
|
Canım YaLnızca Sevmek istiyor Seni.. | HIÇKIRIK | 0 | 503 |