GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen şeytansınn vArya kader diyo kii şeytanlara inanmaa.....
şeytan mı?? :'( son msj bnimm
Bu konuya ait Son msj benm oLacak!
|
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen şeytansınn vArya kader diyo kii şeytanlara inanmaa..... şeytan mı?? :'( son msj bnimm
09-02-2007, Saat: 03:15 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:janım esgim o nedemek yaff ben size kıyamam valla yaabicim biz bu konuya okadar taktikki nergisle anket bile yaptik ya onunmu benimmi die simdilik berabereyiz yani son msj ya onun olacak ya benim tabi benim olurda yani miley17: bu arada bende seni cok seviom abicim yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abicim biz bu konuya okadar taktikki nergisle anket bile yaptik ya onunmu benimmi die simdilik berabereyiz yani son msj ya onun olacak ya benim tabi benim olurda yani miley17: bu arada bende seni cok seviom abicim eyvah eyvah o anketin yanına bile yaklaşılmaz çarpılırızz valla .... aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şeytan mı?? :'( son msj bnimm aglama degemes hayat janım bu son msj aa.........:yikildim:
09-02-2007, Saat: 03:18 PM <
aaaaaaaaaaaaa oylarini beklioz nie oyle diyosun ya
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaaaaaaaaa oylarini beklioz nie oyle diyosun ya vallahi oraya gelmemm ezgii bneim kalbim dayanmaz hemde benim kalbim seçim kaldırmaz beni mahzur görünnn....
09-02-2007, Saat: 03:26 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vallahi oraya gelmemm ezgii bneim kalbimtamam tamam mazur goruldun kalbine kiyamayiz senin yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam tamam mazur goruldun kalbine kiyamayiz senin saol janımmm eyvallahh... dualarımm sizinlee iddalı olan hepinizle... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
son harfi ilk harf olacak.... | Rüya Güzeli | 285 | 9,531 |
04-09-2022, Saat: 03:21 PM Son Yorum: wildfang |
|
Son Mesaj Kimin Olacak | Xesar | 10 | 1,183 |
03-19-2021, Saat: 03:46 PM Son Yorum: badelie |
|
size bi sorum olacak??? | deli-kı@z | 19 | 1,893 |
04-03-2009, Saat: 10:17 AM Son Yorum: My_LiFe |