saolun h.b cadı saol abim be insan kalkar abisine yer verir. sıkış demez. terbiyesis saygısız kardeş
Garip Sohbetler
|
09-11-2006, Saat: 08:30 PM <
ben dime.. sana yer verirsem ben nerde oturcam dime ama..
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saolun h.b cad? saol abim be insan kalkar abisine yer verir. s?k?? demez. terbiyesis sayg?s?z karde? Hehee ?u halde sende bana yer ver bakiim...
Hehee yav bak ?le dedin o g?nler geldi akl?ma...
Hele bide ?u otob?s?n d??melerine basacam diye can?m ??k?yordu...
heehh =)
tuti abi hoşgeldin yaws geçendede hoş geldin dedim slm almadın küsüm ben sana ! tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehee yav bak ?le dedin o g?nler geldi akl?ma... sorma la lise 2 deyken bedende boy s?ras?nda boyumdan utan?odum en k?sa 2. ??renciydim lise 3 e bi geldi?imde tam tersi oldu heeyy gidi gen?lik heeyy ?imdi boyum 1.83 ??q?r mevlama p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heehh =) Yav g?rmemi?imdir kusura bakma...:o Selam?n?n ba??m?n ?st?nde yeri var... K?sme yav... Bak k?sersen bende sana k?serim... w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sorma la lise 2 deyken bedende boy s?ras?nda boyumdan utan?odum en k?sa 2. ??renciydim lise 3 e bi geldi?imde tam tersi oldu heeyy gidi gen?lik heeyy ?imdi boyum 1.83 ??q?r mevlama Lise 2 de bende ayn?yd?m... Ger?i lise 3 tede ayn?yd?m ben yav... Sondan 2. Ama ?niv. de uzad?k... ??k?r ?imdi 1.72 civar?y?m e bana yetiyor... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 214 Ziyaretçi