leopar sende amma attın parada elının kırıdır ama dogru para herseyı satın alır gunumuzde
ask yalandir
|
07-11-2006, Saat: 11:08 PM <
peki herşeyin war ama yalnızsın o zmn da mutlu olurmusunn sorarım sana ..! Arkadaşlar aşk sadece cinsellik yada bağlılık diildir ! Aşk hayatını , kalbini, acı, güsel olaylarını paylaşmktır ya !!! Sşis aşkı n olark görüosunus ..! Peki parayla bi insanın kalbini satın lavilirmisin ..? Yada mutluu , yada ann w babn senn en yakınların onlarda sana farklı bi tabirde aşık ! Onları atın alabilir misin ..? Yada onların sana besledii duygularını merk ediorum !!!
ewet o konudahaklı olabılırsın ama benım hayatım sönmus artı ksadece yanlzılık ıstıyorum
ewet asık olmak guzel vagıt gecırecegın bı sevgılın olması ama dogru hıc bır ınsan kalmamıs be dostum
07-11-2006, Saat: 11:46 PM <
baqh bunu daa önce de söldm ! Bu koca dünya da i yerlerde size canını werck kdr shoq sewn biri war blki tnımıosun ama war ! Kmse atarfından sewilmiosun diil yane ! Hiç kmse iin dilse bile o kişi için ashkı untmamk lasım !!! Anlatabildimmi bilmiorum !
ya ben dagın basında aysıyorum ya buralarda bır tane bıle kız yok ben yanlızlıdıgı sectım sap geldık sap gıtcez bu dunyadan
07-12-2006, Saat: 12:21 AM <
öle deme !!! Bulursun birini ya karamsar olma !!! ( ben böle knşuom ama bide bn uygulasam sadece konuşuom )
![]() UyuZBiShey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw yoqh diyenLErden korkucaks?n..nie bea aLla aLLa ![]() ![]()
en güzeli yalnızlıktır bi bakımdan sevgili sadece vakit geçirmek içindir.
arkadaşlarımızdan birisi insanın kalbini satın alabilirmisin diye sormuş... peki ben de aynı şeyi o arkadaşa soruyorum??? neden çirkin bi kişiye karşı bi şey hissetmezsin de güzele karşı duyguların harekete geçer? mesela ben çirkin bi kıza kesinlikle !!!!aşık ![]() bu tamamen zevk meselesidir .. aşk diye bi şey yoktur... hiç bir zaman da olmamıştır... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi