Gündüzcüler Bölümü
|
beyhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya sen alem misin nesin [COLOR="Black"]abla senin programı çocuklar için yapalım... küçük kurba küçük kurba nergiz nerede nergiz yok nergiz yok gezerim derede... yaa beyhan abla söyle şuna öpsün benide insan olim:yikildim: ne yaptıysa öpmüyor...[/COLOR]
fındık-s
09-04-2007, Saat: 04:44 PM <
yaa beyhan abla söyle şuna öpsün benide insan olim:yikildim:
ne yaptıysa öpmüyor... __________________ birinin zoruyla seni öpmesi işe yaramaz evledım kendi isteğiyle öpmeli ki anca o zaman insan olursun canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:relax adem relax [COLOR="Black"]beni öpecek prenses senmisin yoksa hikayeler birbirine karıştı[/COLOR]
09-04-2007, Saat: 04:46 PM <
aldınmı ademmm cevabının:yikildim::yikildim::yikildim:
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıste ruyan da gorusun anca guzel bı hayal adem guzel bı hayal demı ercan abımm zaten ademin ömrü hayal rüyanda bile zor görürsün adem
09-04-2007, Saat: 04:47 PM <
lann ercan abımım yoldan cıkarma pıs sapık ademmm:
Alıntı:şşşt slm bıktırdım sizi ama [COLOR="Black"]sen bıkmada... hoşgeldin[/COLOR] Alıntı:birinin zoruyla seni öpmesi işe yaramaz evledım kendi isteğiyle öpmeli ki anca o zaman insan olursun ne var yani öpse yanağımamı yapışır...aslında fena fikir değil öpmeden önce yanağıma japon süreyim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 96,432 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |
Konuyu Okuyanlar: 29 Ziyaretçi