Hehe Kankİm İÇİm Gİdİo Ya Valla Gİdemedİm MaÇa Zaten Aga Sen Fenerlİmİydİn Yafff
Garip Sohbetler
|
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ho?buldukda bi dk beklermisiniz..??? bi video izliyom ?ok k?t?.. B? G?N KORKUN? ?EYLER ?ZLERKEN YI?ILACAK OLDU?U YERE KORKUYOM tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ho?buldukda bi dk beklermisiniz..??? bi video izliyom ?ok k?t?.. hehehe... kanki ne dersin bekleyelimmi... YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehe Kank?m ???m G?d?o Ya Valla G?demed?m Ma?a Zaten Aga Sen Fenerl?m?yd?n Yafff yok kanki ben sevmem ist.. tak?mlar?n?... kendi memLeeketin tak?m? en iisii... eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehehe... kanki ne dersin bekleyelimmi... KANK? GEREK YOK DER?M NASIL OLSA ALI?KIN O SONRADAN YET???P B?T?N YAZILANLARI OKUYUP CEVAP YAZMAYA eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok kanki ben sevmem ist.. tak?mlar?n?... kendi memLeeketin tak?m? en iisii... HEHHE KANK? O DA AYRI B? G?ZELL?K ZATEN YAFFFF YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KANK? GEREK YOK DER?M NASIL OLSA ALI?KIN O SONRADAN YET???P B?T?N YAZILANLARI OKUYUP CEVAP YAZMAYA ehuehe hakL?sn kanki...
09-12-2006, Saat: 01:51 PM <
yok yok geldim beklemenize gerek kalamdı.. ayrıca bana bişi olmaz..hııhhh..kötüye ne zaman bişi olduğu görülmüş.. nabim geride kalıyorum sizde laf dinlemiyonuz ki beni bekleyin diom..
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ehuehe hakL?sn kanki... KANK? YAFFF BU KISA SATA?MAK ?OQQQ HO?UMA GEL?YO YAFFFF |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 383 Ziyaretçi