sigara kulladığım için sabahları kalkıyorum ve ağzımın içi berbat bir durumda :xdişlerimi fırçalıyorum ama fayda etmiyo uyuz olmamak eldemi yaw:kizgin:
sabah uyanınca
|
içmessen bole bir sorunun olacağını sanmıyorum mesela bnde yoq
[COLOR="Black"]bir zamanlar anlamıyordum sigarayı neden içtiklerini ama bir ara bende içtiğim için anlıyorum...
çok nalet bişey...başlaması çok kolay, bırakması çok zor...[/COLOR]
içme o saman yaa sanki çok güseLL bişiy miş gibi içmeyinn
bn sigara içenLere çok kızıyorum çok gereksiz bişiy bnce
[COLOR="Black"]ben sanki duvara söylüyom...arkadaşlar bi insan sigaraya arkadaş ortamından, özentiden birde anne ve babanın sorumsuzluğundan başlar...
bana görede en büyük etken arkadaş ortamıdır...benim önümde ilkokul çocuğu bile içiyor... çokta seviyorum o keratayı ama şerefsiz yine içiyor yine içiyor...yanında abi dediği insanlar içerse oda içer tabiki.. çok zorladım bırakması için ama olmadı...hatta birgün seni babana söylicem dedim. gittim babasının yanına, söylicemdende değil banane...adamla başka bir şey konuştum...herneyse döndüm geri geldim çocuk girmiş bir deliğe hüngür hüngür ağlıyor...o dk dan sonra onun sigara içmesine karışmaz oldum... halada içiyor. yazık yaa... hiç başlamayanlara akıl veriyorum bundan sonra...[/COLOR]
09-05-2007, Saat: 09:58 AM <
WALLA NE YALAN SOYLEYIM BENDE ICIYORUM onun icin bi yorum yapamiycam tek onerim yatmadan once sut ic iyi gelir
süt içerim içmesinede içincede miğdem ekşiyo ne sorunlu biriyim yaw
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
sabah uyanma ve diş ağrısına uyuz oluyorum | 22*kaka | 2 | 397 |
08-28-2007, Saat: 03:57 PM Son Yorum: KoLera |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi