yok be okadar da degıldır herhalde carpamı carpar dıkkatlı olup ayagımız denk alalım
Gündüzcüler Bölümü
|
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Adem sen iyice işin cılkını çıkarmışsın şimdide hanelere mi göz diktin :yikildim::yikildim:valla öle Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı ıcımden bı9 ses aslı forumda ve bızı gözetlıyo dıyo hayırdır ınsallah ı [COLOR="Black"]aslı sen buralardasın diye asılmıyor kızlara...az önce nasıl sulanıyordu bi görücen.... yoktur abi aslının burda ne işi var... aslııııı burdasındır inş :yikildim:[/COLOR] rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla öle bu ne tür bi yaratık anlayamadım zaten halbuki ne kadar normal görünüyordu Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslı sen buralardasın diye asılmıyor kızlara...az önce nasıl sulanıyordu bi görücen.... yok abı korkudan kımseyle konusamıyorum bıle abı kusuyo sonra ınsallah burdadır ama msn gelsın canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu ne tür bi yaratık anlayamadım zatenben mi?... Alıntı:bu ne tür bi yaratık anlayamadım zaten [COLOR="Black"]yine öleyim bee abi... yanlız bu aralar keyfim fazla yerinde başıma gelecek var...[/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 96,404 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |
Konuyu Okuyanlar: 41 Ziyaretçi