Kank? Kiz Olunca Orgamlarini Bo?a Harcama Sakin He Satalim:d
Garip Sohbetler
|
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kank? Kiz Olunca Orgamlarini Bo?a Harcama Sakin He Satalim:d kanki sen yapma bari yaff ne k?s?... baqma sen bu ibonun dediklerine yrn ameliata gircekte heyecanL?... YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kank? Kiz Olunca Orgamlarini Bo?a Harcama Sakin He Satalim:d 5 para etmez la onun organ?
Hehhehe Kank? Ne Yan? ?boyu Mu De???t?r?oz ?bo Sen?mn Organlar Ne Kadar Eder Bea:d :d
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kanki sen yapma bari yaff ne k?s?... he falla yar?n ameliyata gircem. ex doum yapcak yan?nda olmam? istedi ?ok heyecanl?y?m ye?enim oluo eheuhuas olm bana laf sokma sen zararl? ??kars?n YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehhehe Kank? Ne Yan? ?boyu Mu De???t?r?oz ?bo Sen?mn Organlar Ne Kadar Eder Bea:d :d 5 para etmez belki 4.5 w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:5 para etmez belki 4.5 HEHHEHE AGA KANK?M?N EVLAT K?MDEN BEA KANK? NEREDEN BULDUN ONU BAQQ DOUM SIRASINDA ?BODA ORDAYMI? ?BO SEN NE DO?URACAN LEM w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he falla yar?n ameliyata gircem. ex doum yapcak yan?nda olmam? istedi ?ok heyecanl?y?m ye?enim oluo lem sen gircem ben de?iL... ayn? LafLar? sen bana demedim Lem d?n... geLmi?in bide tam tersLerini yaz?on buraya... YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HEHHEHE AGA KANK?M?N EVLAT K?MDEN BEA KANK? NEREDEN BULDUN ONU BAQQ DOUM SIRASINDA ?BODA ORDAYMI? ?BO SEN NE DO?URACAN LEM ben bi?i dourmucam olm yan?nda olmam? istedi ?ocuun babas?, ex hamileyken 1. ay?nda b?rakt? ba?ka hatuna gitti. bizde napal?m korkmas?n die elini tutmak i?in girces ameliyathaneye w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bi?i dourmucam olm yan?nda olmam? istedi ?ocuun babas?, ex hamileyken 1. ay?nda b?rakt? ba?ka hatuna gitti. bizde napal?m korkmas?n die elini tutmak i?in girces ameliyathaneye HEHHE HAY ALLAH CIZIRTINI VERMES?N OLM B???LE S?LESENE |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 88 Ziyaretçi