sağol kardeş senide yüreğine sağlık teşekkürlerrr
GiTtİN..(mutlaka bakın...)
|
yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:emeklerinize sağlık roket kardeş ve ezom sağolun...beğenmene sevindim canımcım.. sağolasın .. ama taban roketcime ait ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:diyorum valla dio walla canımcım dıyorum derse dıyodurrmiley17: evet taban banamiley17: aitt yok şaka benım konu butun kerdeslerime açıktırr... Gittin...
Ben, arkandan sadece baktım. Oysa; söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana. Unutmadım...
Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım
Öylesine acıdıki içim, tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden. Duyamadım...
Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa
Tutkum seninle olmaktı, tutkum teninde erimek, tutkum hayatı seninle sadece paylaşmaktı. Anlatamadım...
Gidişini önlemek için tutmak vardı ellerinden
Ellerim değil miydi her dokunuşumda seni ürperten? Ürperdin yine biliyorum. Bir kez dokunsam, bir kez tutsam ellerini Gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu Kalkamadım...
Bir yıkım gibiydi gidişin
Sen adım adım uzaklaşırken benden Çöküp kaldı bedenim olduğu yere Nice terk edişlere dayanan yürek bu kez yenilmişti Bu kadar zayıf değildim ben kalkmalıydım. Konuşamadım...
Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum
Hazırdım gidişine, Kaçak zamanları yaşıyorduk Zaman bitecek ve sen gidecektin Bense, gidişinin ertesi günü Hayatıma kaldığım yerden yeniden başlayacaktım.
09-06-2007, Saat: 03:19 PM <
çok güzeldi çok begendim tskler yüreğine emeğine saglık
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
*Gittin* | *TATLI BELA* | 7 | 343 |
04-14-2022, Saat: 09:10 PM Son Yorum: wildfang |
|
...:::gittin:::... | PaPaTYa_PReNSeS | 7 | 478 |
04-12-2022, Saat: 01:20 AM Son Yorum: wildfang |