YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KANK? YAFF SARDI MUHABBET AMA YAFF B?SDE PEK AKILLI SAYILMAYIS SANIRIM
tabi kanki wOOw sen ben oLdukmu muhabetin ?eyinden girer ?eyinden c?kar?z...
Garip Sohbetler
|
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KANK? YAFF SARDI MUHABBET AMA YAFF B?SDE PEK AKILLI SAYILMAYIS SANIRIM tabi kanki wOOw sen ben oLdukmu muhabetin ?eyinden girer ?eyinden c?kar?z... eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne oLdu birader bi sorunmu war... b?Le nas?L Laa yumo?Luktan c?kt?k... insan 7 sinde neyse 70 indede ?ledir ehuehuehuashduasd eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi kanki wOOw sen ben oLdukmu muhabetin ?eyinden girer ?eyinden c?kar?z... ZUHAHHAHAHAH KANK?M ?EY?NDEN G?RD?K ?IKAMIYOZ ?BO NERDE CADI MI S?P?RD? YOKSA eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi kanki wOOw sen ben oLdukmu muhabetin ?eyinden girer ?eyinden c?kar?z... terbiyesiz ! w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:insan 7 sinde neyse 70 indede ?ledir ehuehuehuashduasd haa ii o zaman sorun yoq ben zaten 6 ya??ndayd?m... w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:terbiyesiz ! ?BO SENDE VARSA AZ VER KANK?ME w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:terbiyesiz ! h???? sen kendine baq pasakL?... eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haa ii o zaman sorun yoq ben zaten 6 ya??ndayd?m... eheuheuehaushduasd YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?BO SENDE VARSA AZ VER KANK?ME taze bitti. bayat versek ? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|