w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:taze bitti. bayat versek ?
KALIBI BIRAK ?BOCUM YARATICI OL L?TFEN BAYATI B?NYEM KALDIRMAZ
Garip Sohbetler
|
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:taze bitti. bayat versek ? KALIBI BIRAK ?BOCUM YARATICI OL L?TFEN BAYATI B?NYEM KALDIRMAZ YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HEHHE ?OLUK ?OCUKLA KANKA OLDUK YAFFFF bunada ??k?r kanki... YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KALIBI BIRAK ?BOCUM YARATICI OL L?TFEN BAYATI B?NYEM KALDIRMAZ nap?y?m olm b?nyen kald?rm?os bana ne w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nap?y?m olm b?nyen kald?rm?os bana ne HEHEH ?BOCUM BANA DEY?P KENARA ?EK?LME YAFFF HAYIRDIR ZEH?RLEMEYE M? ?ALI?ION SEN BAK?M eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bunada ??k?r kanki... HEHHE KANK?M YAFF B?TANE MUCX MUCURDUM SEN? KANK?M ?BOCUM BAK SEN?DFE MUCURDUM MUCX MUCX EN SULUSUNDAN YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HEHHE KANK?M YAFF B?TANE MUCX MUCURDUM SEN? KANK?M eyw.. kanki iboyu mcx Lamaya gereq yoq o zaten mcx LAnm????... ?Le dimi ibram... eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eyw.. kanki YOQ YOQ KANK?M SULU SULU MUCURDUM BEN ?BRAAAMI w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hasminallah minivellesih ?FFF BEAAA SULULUK YAPMA ?BOCUM YAFF BEN YETER?NCE SULADIM KANK? MUCURMA ?TES? YAFF Y?S?ME T?K?R?YO SANK? PEHHHHH |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|