Tekrar ho$ qeLdiiiiiiiiiiin, in$. bi daha ya$anmaz böyLe bi$e
Bugün ölüm günüm olacak...
|
SevDa YürekLi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaslar neolur argo Kelimeler kullanmayalim, hic yakismiyor.. nur bazen argo kelimeler niçin çıkaR biliyon dimi ya en sinirli anında yada en üzgün oldugun anda çıkarr tabi kime çıktıgıda çok önemli bu kelimenin eger benim lafıma kısacak b,r, varsa sen bunları söyleyemessinn desin ama oanda azımdan o kelimerler çıktı suan anda yeni okuyor olsam gene aynısını sölerdim o yüsden sen canını sıkma teselli veren vermiştirr sayenizde ama birininde sitemde bulunması gerekiyordu daha dorusu kısması onuda ben yaptım herkes kendi yaptıgından mesuldür sen bana bakma kendi bildigin dorudan git emiii tşk ederimm eyvallah son olarak ta azizime diyorumki ne olursa olsun bu yaptıgın gerçekten hiç affedilir gibi deil tamam yaptıgının yanlış oldugunu sölüyorsun ama bu benim için bu kadar kolay deil unutmak ben hersamn öncesine bakarım nese söledi,klerime canını sıkma ben seni tanıdıgım ve sevdigim için sitemde bulunuyorum yoksa bunları sölemem seni seviyorum kardeşim aziz aramısda bulunman çok güsel tabii bidaha aynıu şeylerle karşılaşmammayı umuyorum sadece sen deil kim olursa olsun ben kısarım bagırırım inan bana vururum bile çünkü bunun bnzerini bikeredaha yaşamıştım o samnki kurbanın şanssızlıgı yakınım olmasıydı ve benden nasibini almıştı o yüsden yat kalk yanımda olmadıgına dua et yemin ederim dayak yiycegimide bilsem girişirim abii nese aziimm çok konuştum ama öz vede son konuştum allaha emanetsin janımkardeşim allah hepimizin zorgününde yar ve yardımcısı olsun böle bi olayla karşılaşmadan öncede kendisine sıgınmayı bizlere nasip eglesin yüce mevlam sevgi ve saygılarımla eyvallahh........
Değil birdaha böyle bişeyi yapmak yaşamak yanımda ismini söyleyene direk dalacam valla ...Ama sizlerden de ricam birbirinizi kırmamanızdır..O saatelrde belki herkes gerildi ne dediğini bilemz hale geldi...Nur ve ati lüfen bu şekilde birbirinizi krmayın kendimi sorumlu gibi hissediyorum bu şekilde...Bizbir aileyiz ve birbirimizi kırmamak için buğünden sonra elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacagız...
Sizden ricam bu saatten sonra bu konuyu kapatın artık tek kelime bile duymak zoruma gidiyor... SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM... SAYGILARIMLA...
evet arkadaşlar bencede konu kapansın böyle bir konu ne açıldı ne yaşandı sanki hiç bişey olmamış gibi eski şekilde bir aile gibi yolumuza devam
Anliyorum seni Atilla ve sakin bi yanlis anlasilma gibi birsey'de cikmasin, cünkü kimseye kizmadim
SevDa YürekLi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anliyorum seni Atilla ve sakin bi yanlis anlasilma gibi birsey'de cikmasin, cünkü kimseye kizmadim saol nur tşk ederim sana anlayışından dolayı sende beni yanlış anlama sakın eger bi kusurum olduysa çok özür dilerimm senden sen kısmadıysan bu çok güsel bidahada inşallah böle şelr yaşamayız....
al işte adem ateşe körükle gitme bi kova su alda öyle git bari
[COLOR="Black"]allahın işine, şöförün işine birde kadının işine karışılmaz...
nur sen bak işine arkadaşım...[/COLOR] GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol nur tşk ederim sana anlayışından dolayı Asil ben tesekkür ederim veridigin anLaysindan dolayi Herhangi bir kusurunun görmedim, icin rahat olsun Bir daha böyle olaylar yasanmamasi dilegile .. Sevgiyle kal .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Buğün'üm .. | €BeRimSin | 6 | 728 |
07-29-2008, Saat: 06:41 PM Son Yorum: chuLsuzz péri! |
|
ölüm Meleği | OREGON | 1 | 489 |
01-30-2008, Saat: 12:32 AM Son Yorum: ÖLÜM MELEÄžİ |
|
bugün hakkaten kötu bi gün | joyfull | 5 | 858 |
04-11-2007, Saat: 01:00 AM Son Yorum: joyfull |