d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:morcinin kaybolan kedisimibende sizi yeniden gördüğüme sewindim
Onu benim köpek kapmış o yüzden kaybolmuşBu kedi benden duymuş olmada Tolga ya ait
en cok fenerlimi var yoksa gslimi:D
|
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:morcinin kaybolan kedisimibende sizi yeniden gördüğüme sewindim Onu benim köpek kapmış o yüzden kaybolmuşBu kedi benden duymuş olmada Tolga ya ait YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anneler doğru söyler her zaman ellerinden öperim....vay bilmedigim bi abım varmıs olmas nayirsen neden benı bulmadın abi bende nerde bu kaybolan abım dıodum ama bnm abım fblıydı kaybolmadan önce alala
09-06-2007, Saat: 05:10 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Onu benim köpek kapmış o yüzden kaybolmuşBu kedi benden duymuş olmada Tolga ya aitTolga kaybolan kedinin sana ait olduğunu yargıç sölemedi.. derim merak etme sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay bilmedigim bi abım varmıs olmas nayirsen neden benı bulmadın abi bende nerde bu kaybolan abım dıodum ama bnm abım fblıydı kaybolmadan önce alala Ah o kaza yokmu herşey ondan sonra oldu zaten sen oradan sonra herşeyi FB olarak görmeye başladınZaten bize çarpanda Fb otobüsüydü YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ah o kaza yokmu herşey ondan sonra oldu zaten sen oradan sonra herşeyi FB olarak görmeye başladınZaten bize çarpanda Fb otobüsüydücok komık hıh fb otobüsüymüş iyki kurtulmusm ucus ya baska otobüs olsaydı orda bırakırlardı vallahem nası oluo canı abı fb otobüsü carpsa nıe kardesıne sahıp cıkmadın dıe lınc ederlerdı abımısen yasıon
Seni ben kurtardım zaten tabi hatılamaman normal küçük kardeşimBen sol kolum kırık ayağım sakat kan revan içinde bir Gs li olarak seni sırtımda taşıdım ah ah ne zor günlerdi
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Seni ben kurtardım zaten tabi hatılamaman normal küçük kardeşimBen sol kolum kırık ayağım sakat kan revan içinde bir Gs li olarak seni sırtımda taşıdım ah ah ne zor günlerdiah ah tebrık edıorum bır gslıde centılmen olmayı basardı kücük abicimosaman sende kücüktün sanırımben kücük olunca muhtemelen sende kücülüon tabi yaslandın sımdı hatırlamıon olayları doru normaldır genclıge ayak uydurulmuo artık senın yasından sona bırak artık genclere hatıraları bana bırak ben genc fblı olarak senı temsıl ederım sende
Neyse sanırım bu şakanın dozu birazcık kaçmaya başladı teşekkürler Sude iyi eğlenceler...
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neyse sanırım bu şakanın dozu birazcık kaçmaya başladı teşekkürler Sude iyi eğlenceler...sacmalama yargıctakılıom takım yüsünden kavga etmem ben herkes düsüncelerı zevklerı farklıdır abijim:kolay gelsın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
?sttek? ?yen?n Avatarimi,n?ck?m? Yoksa ?mzasimi G?zel? | ROSE | 318 | 9,065 |
01-14-2007, Saat: 12:45 AM Son Yorum: Rüya Güzeli |