YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SENS?N B?TANE OLAN KANKA YAFF KIS KA?TI SENDEN ?C? G?B?S?N MA?ALLAH KORKMA GULTEN KANKAMDAN ZARAR GELMES
eyw.. kanki...
heheh.. konu okuyodur.. beLki...D
Garip Sohbetler
|
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SENS?N B?TANE OLAN KANKA YAFF KIS KA?TI SENDEN ?C? G?B?S?N MA?ALLAH KORKMA GULTEN KANKAMDAN ZARAR GELMES eyw.. kanki... heheh.. konu okuyodur.. beLki...D eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eyw.. kanki... YOQQQ KANKA NE OKUMASI KA?TI D?OM SANA YAFFF SANA KA? DEFA D?OM AGA B?RAS YAVA? DAL ??ER? D?YE AMA D?NLEYEN K?M YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YOQQQ KANKA NE OKUMASI KA?TI D?OM SANA YAFFF hakL?s?n kanki yaff ka?m?? waLLa... bundn sonra in?.. yawa? daL?cam.. eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hakL?s?n kanki yaff ka?m?? waLLa... KANK? SENDE BU HIZ VARKEN B?RAS ZOR YAVA? DALARSIN BEAAA HEHE KANK?M YAFFF Y?NE ???R YAZDIM RES?M ?ST?NE KOYDUM S?TEYE HEHHE AGA YA HEP ARADA KAYNIYO BUNNAR BEEEEE
Hehhe Kankİm Yafff Kanka Beee Sen Ne Zaman Gİdecektİn Okula
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehhe Kank?m Yafff Kanka Beee Sen Ne Zaman G?decekt?n Okula bu pazar gidiom kanka yoqkum art?k... ben yoqum yaa kimse ka?maz art?k doya doya sohbet ederisn... eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu pazar gidiom kanka yoqkum art?k... kanka ast?rma surat?m? ka??rma keyfimi seni ?ok ?zlerim ben yafff:mad: ?f be kanka git ama okul ?nemli YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kanka ast?rma surat?m? ka??rma keyfimi seni ?ok ?zlerim ben yafff:mad: hehe kankam benim yaff saoL... u?rar?m buraya mrk etme... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|