YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheh kanki yafff bi ara maç yapalım dedik halı sahada aga az daha yamuluyodum yine
oynayamıosan oynamıcan kanki sakatLancan yoqsa..
Garip Sohbetler
|
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheh kanki yafff bi ara maç yapalım dedik halı sahada aga az daha yamuluyodum yine oynayamıosan oynamıcan kanki sakatLancan yoqsa.. eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oynayam?osan oynam?can kanki sakatLancan yoqsa.. kanki benim ayak sakat zaten ya adamlar kazma ben ne yapam YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kanki benim ayak sakat zaten ya adamlar kazma ben ne yapam kazmaLardan korkacan asL?nda... eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kazmaLardan korkacan asL?nda... kanka bildi?in gibi de?il ka?t?m zaten yafff YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kanka bildi?in gibi de?il ka?t?m zaten yafff zuhahha... eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zuhahha... hehhe g?l kanki g?l pabu? pahal? adam top yerine beni tekmeleyince k?zd?m ??kt?m hadi 1 iki de?il 5 defa olunca yeter dedim YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehhe g?l kanki g?l pabu? pahal? adam top yerine beni tekmeleyince k?zd?m ??kt?m hadi 1 iki de?il 5 defa olunca yeter dedim hehehe, ii demi?sin kanki... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|