yargıç: Sıradan bir üye
firari fırtına: Kocaman yüreği olan bir adam...,

Sibel:
Gecelerin Efendisi:

firari fırtına: Kocaman yüreği olan bir adam...,
Sibel:
Gecelerin Efendisi:
| 
					2 üye 2 yorum
				 | 
| 
			yargıç: Sıradan bir üye  firari fırtına: Kocaman yüreği olan bir adam..., Sibel: Gecelerin Efendisi: 
			sibeL ve geceLErin efendisi dicek tek bişiym var ikisinide çok sefdiğimm   segmen sevda yürekLi 
			segmen:pek tanımam, pekte görünmez... sevda yürekLi:sevdalı bi yüreği var, oda davranışlarına yansımış. şimdi öve öve bitmez bu, bidaha yazmayın bunu  ... Qetesh: yargıç: 
			Qetesh:adem iyi bir insan ... yargıç: canım kardeşim mütevazi bir insan yardım sever ... erci: firari fırtına: 

09-09-2007, Saat: 08:59 PM <

erci: duygusuz.com en ii adminlerinden biri  firari fırtına: oda ii birisi ama tam olarak tanımıyorum kusura bakmaz inş. diadora: ~æ|lSlipKno0Tl|æ~ : 
			dıadora:benı tek anlıyan bea cok ıyı bırıssıı ortak yonumuz cok varr cok sefıom onu ıyı bı ınsan ~æ|lSlipKno0Tl|æ~ senı tanımam beaaa sarısın guzel zaman perısı 
			sarışın güzel=adaşım ama tanımıyorum zaman perisi=onu da tanmıyorum malesef pembe= ve ben yani pu$4+= 
			ıkınızıde  fazla tanımam  AsLı RApunzel Melek06 abı meraktan ucunu yazdım    D:    bakalım ucunu aynı karedev nasıl görcez   D: 
			AsLı:bjklı iyi bir insan RApunzel:buda iyi birisi, yalnız biraz çılgın Melek06:ankaranın en büyük sorunu. melek gibi bi insan, kendi küçük kalbi büyük... deryalım: firari fırtına: | 
| 
					« Önceki Konu | Sonraki Konu »
				 | 
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| ... sam ya??yorum demektir ! | Tam1_MaynaK | 35 | 3,534 | 05-05-2010, Saat: 03:14 AM Son Yorum: acemhe | |
| 1 Üye 1 Yorum | *Asİ-yÜrEk* | 163 | 10,884 | 05-12-2008, Saat: 01:12 PM Son Yorum: Son Noktam | |
| Bir üsttekinin Imzasina Yorum | Melek06 | 63 | 4,824 | 09-13-2007, Saat: 01:54 PM Son Yorum: EndLess | |
| Alttakine yorum yapın. | dj_cansel53 | 169 | 11,028 | 08-28-2007, Saat: 03:21 PM Son Yorum: TutkuM | |
| Alttak? Hakinda Yorum !!! | Tam1_MaynaK | 142 | 10,146 | 05-25-2007, Saat: 06:49 PM Son Yorum: Elfida | |