YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol kankim yafff hey millet kankim bitane birrrrrrrrrrrrrrrrr
evet miLLet ben 1 taneyim haaa.. saoL kankim sende ?Lesin.. mucx...
Garip Sohbetler
|
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol kankim yafff hey millet kankim bitane birrrrrrrrrrrrrrrrr evet miLLet ben 1 taneyim haaa.. saoL kankim sende ?Lesin.. mucx... eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet miLLet ben 1 taneyim haaa.. saoL kankim sende ?Lesin.. mucx... kankim sanada mucx en b?y???nden aga yine bis ba?lad?k millet ka?t?
kanka yaff bizim burada bizim ilçeye tramvay açılıo açılışa başbakan geliomuş o yüzden geç kaldım sabah ya
09-14-2006, Saat: 12:58 PM <
arkide?ler siz okadar geveze olursan?z milletn ba?? a?r?yo ka?arlar tabi...
smart_egoist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkide?ler siz okadar geveze olursan?z milletn ba?? a?r?yo ka?arlar tabi... senin kafa baya sa?lam galiba hehhehee YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kanka yaff bizim burada bizim il?eye tramvay a??l?o a??l??a ba?bakan geliomu? o y?zden ge? kald?m sabah ya kanka benim gibi adam? b?rak?p ba?bakan m? a??L??a geLirmi? yaf... biz neciyiz burda... eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kanka benim gibi adam? b?rak?p ba?bakan m? a??L??a geLirmi? yaf... biz neciyiz burda... kanka seni rahats?z etmek istememi?ler |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|