kizlar baksin bakalim kurk nasil yapilio
|
onemli olan o degilki hayvanlari canli canli yuzup kurkunu cikartiolar
yazik hayvana izlememisin demekki ?? kardelen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben zaten k?rkten nefret ederim.ona para verenlerden de.. Cesur_18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onemli olan o degilki hayvanlari canli canli yuzup kurkunu cikartiolar Bence ?nemli olan bu. Arz_talep meselesi. O K?rkleri giyenler, o hayvanca??zlar? canl? canl? derisini y?zenler kadar su?ludur... Ben bu g?r?nt?leri yakla??k 1 sene ?nce izlemi?tim ama hala o g?r?nt?lerin her karesi akl?mda... Cesur_18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anilari tazele bi daha izle Y?re?im o kadar?n? kald?rmaz...:o Akl?mdan zaten hi? ??kmad? ki o g?r?nt?ler. Hele bir tanesinin derisini tamamen y?z?p kamyona at?yorlar ya... Yav sadece ?zerinde siyahl?k olarak kiprikleri kal?yor ve kamyonette aya?a kalkmak i?in bir ?abalay??? ve bak??? var ki... ?nsan olan bu g?r?nt?ye dayanamaz yav....
Arkadaşlar bu tür yayınları forumlarda yayınlamamaya dikkat edelim.
Ek olarak bütün kürklerin bu şekilde yapıldığını zannetmiyorum. Bununla ilgili muhakkak bir yasa mevzuat bulunuyordur. Bunlar belirli bir amaç için çekilmiş görüntülerdir muhakkak. Ama malesef kalbim görüntülerin tamamını izlemeye dayanamadı. Kapatmak zorunda kaldım. Yapılan resmen vahşettir.
bunları yaparken insanlar bir şeyi düşünmüolar bunların hesabıını nasıl verecekelrini! ki her kürk de gerçek değildir ....
ayyy hayvanlara yazık yaaa ... vicdansızlar saol paylaşım için.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Elektrik Kesildiği Halde Telefonlar Nasıl Çalışır!! | soyle | 2 | 567 |
04-14-2022, Saat: 03:45 PM Son Yorum: wildfang |
|
nasıl ölecegini ögrenmek istermisin? | soyle | 9 | 2,816 |
04-14-2022, Saat: 06:32 AM Son Yorum: wildfang |
|
kav kibritleri nasıl kurtuldu? | soyle | 1 | 444 |